Forza Horizon 3 ve 4 arasında fark var mı?

Yer
North Memphis
Pastırmalı dostlar, Forza Horizon 3 ya da 4 almayı düşünüyorum ama aralarında araç sürme mekanikleri arasında ciddi fark var mı? NFS Payback'den sıkıldım. Drift mekaniklerinin Forza'ya göre berbat olduğunu söylüyorlar. Peki Forza 3 ve 4 arasında çok fark var mı?

Ben 3 oynuyorum. 3 artık satışta değil. Ama genel olarak aynılar. 4 ama tabii daha güncel ve 4 mevsim var. Araba daha bol. Sesler ve optimizasyon da, 3'e göre biraz daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forza Horizon 3 ile Forza Horizon 4'ün araç mekaniği olarak bir farkı yok. Araç sayısı olarak Horizon 4 daha üstün. Ben nedense Horizon 4'ü sevemedim. Horizon 3 daha iyi gibi geliyor bana. Horizon 3 almanı öneririm.(DLC'lerle birlikte)(Horizon 3'te 500 saatten fazla sürem var ve harita Horizon 4'e göre daha güzel)

Katılıyorum. Ne hikmet ise ben de ısınmadım. Hala 3'e devam ediyorum. Harita olarak da 3'ü daha çok seviyorum. Bana sanki 4 tünelden ibaret gibi geliyor. 3'te ama daha güzel açık ve güzel yerler var.

Grafikler, araba çeşitliliği, güzel Event'ler, oyuncu rekabetleri, kendini İngiliz gibi hissetmen, sağdan direksiyon Game Pass ile uzun süreden beri oynuyorum hiç sıkılmadım çok keyifli müzayedeler çok daha canlı 10 dakika içinde bir sürü araba alıp satabilirsiniz, çok avantajlı bence.

4. oyunda arabalar biraz daha fazla viraj alma kabiliyetine sahipler, 3. oyunda benim gerçek hayatta standart arabayla rahatça dönebileceğim virajlarda süper spor otomobiller kafadan kayıyordu.

Bunun dışında festival sistemi değişik ve daha fazla para kazanıp daha fazla araba sahibi olmaya teşvik eden bir oyun yapısı var. Horizon 3 için 8-10 milyon dolar büyük parayken 4. oyunda rahatça 100 milyonun üzerine çıkıp bir sürü ev ve araba alabiliyorsun. Son oynadığımda her şeyi aldıktan sonra bile 200 milyonluk kredim vardı oyunda.

Skill sistemi de değişti, 3. oyun ile 4. oyundaki yetenek sistemleri arasında mekanikler farklı.

4. oyun daha fazla online etkileşime sahip, online mücadele ve müzayedelere özel arabalardan tut online etkinliklere kadar epey şey var. 3. oyunda bu kadar olduğunu hatırlamıyorum.

Mevsim geçişleri 3. oyunda yoktu bir de, bu oyunda her hafta mevsim değişiyor ve haliyle sürüş dinamiklerinden tut Dünya buna göre değişkenlik gösteriyor. Mesela yaz aylarında tarlalara rahatça girerken başka bir mevsimde girmek istemiyorsun çünkü tarlada bir sürü silindir balya oluyor. Kış mevsiminde ise normal yaz lastiklerini değiştirmek istiyorsun çünkü tutuş sağlamıyor.

Kısacası fark var ve bence 4. oyun biraz daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…