M mvefa Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Aralık 2021 #21 SouSage dedi: Hocam yogunluktan olabilir yarin sabahi bekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Ama 2 gündür böyle normal bir şey değil bence hiç haberini falanda almadım umarım sadece bana özel bir sıkıntı değildir.
SouSage dedi: Hocam yogunluktan olabilir yarin sabahi bekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Ama 2 gündür böyle normal bir şey değil bence hiç haberini falanda almadım umarım sadece bana özel bir sıkıntı değildir.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 30 Aralık 2021 #22 mvefa dedi: Ama 2 gündür böyle normal bir şey değil bence hiç haberini falanda almadım umarım sadece bana özel bir sıkıntı değildir. Genişletmek için tıkla... 2 gunse bilemiyorum ben bugün alacaktim malum ekrana yumruk atmasaydim suanlik bilemem.
mvefa dedi: Ama 2 gündür böyle normal bir şey değil bence hiç haberini falanda almadım umarım sadece bana özel bir sıkıntı değildir. Genişletmek için tıkla... 2 gunse bilemiyorum ben bugün alacaktim malum ekrana yumruk atmasaydim suanlik bilemem.
M mvefa Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Aralık 2021 #23 SouSage dedi: 2 gunse bilemiyorum ben bugün alacaktim malum ekrana yumruk atmasaydim suanlik bilemem. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Vallahi bende bir alsamda indirmeye başlasam diyorumda şu an marketi kullanamıyorum.
SouSage dedi: 2 gunse bilemiyorum ben bugün alacaktim malum ekrana yumruk atmasaydim suanlik bilemem. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Vallahi bende bir alsamda indirmeye başlasam diyorumda şu an marketi kullanamıyorum.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #24 SouSage dedi: Bugün alacaktım ekrana yumruk atarak PC'yi gg ettim, alinir uygun. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar korkuyorum ki birşey kırılır diye teknolojik aletlerden bu yıl kırdığımtek teknolojik alet.
SouSage dedi: Bugün alacaktım ekrana yumruk atarak PC'yi gg ettim, alinir uygun. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar korkuyorum ki birşey kırılır diye teknolojik aletlerden bu yıl kırdığımtek teknolojik alet.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 30 Aralık 2021 #25 Kobra Ahmet Çakar dedi: Ben o kadar korkuyorum ki bir şey kırılır diye teknolojik aletlerden bu yıl kırdığımtek teknolojik alet.Eki Görüntüle 1255537 Genişletmek için tıkla... Ben 1 telefonda büktüm 4 ay once.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Ben o kadar korkuyorum ki bir şey kırılır diye teknolojik aletlerden bu yıl kırdığımtek teknolojik alet.Eki Görüntüle 1255537 Genişletmek için tıkla... Ben 1 telefonda büktüm 4 ay once.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #26 SouSage dedi: Ben 1 telefonda büktüm 4 ay once. Genişletmek için tıkla... Size karşı ruh hâlim.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Aralık 2021 #27 SouSage dedi: Sağ olun hocam bir daha sinirimi tutacağım boyle toxiclere. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda sinirlendin bu kadar?
SouSage dedi: Sağ olun hocam bir daha sinirimi tutacağım boyle toxiclere. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda sinirlendin bu kadar?
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #28 @SouSage hocam sisteminizi nedense çok merak ettim. Zahmet olmazsa bir yazar mısınız?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 30 Aralık 2021 #29 Kobra Ahmet Çakar dedi: @SouSage hocam sisteminizi nedense çok merak ettim. Zahmet olmazsa bir yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam eski bilgisayar GT 840M 8 GB RAM i5 4250u SSD simdi topliyacsgim sistem GTX 1060 i5 7 8. nesil 16 GB RAM SSD olacak.
Kobra Ahmet Çakar dedi: @SouSage hocam sisteminizi nedense çok merak ettim. Zahmet olmazsa bir yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam eski bilgisayar GT 840M 8 GB RAM i5 4250u SSD simdi topliyacsgim sistem GTX 1060 i5 7 8. nesil 16 GB RAM SSD olacak.
Ravenholm Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 3 30 Aralık 2021 #30 Ben 67 TL'ye düştüğü zaman almıştım Ultimate versiyonunu. 52 TL'ye kaçırma derim kesinlikle değer eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsan. Böyle uygun bir fiyata böyle kaliteli bir oyun az bulunur.
Ben 67 TL'ye düştüğü zaman almıştım Ultimate versiyonunu. 52 TL'ye kaçırma derim kesinlikle değer eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsan. Böyle uygun bir fiyata böyle kaliteli bir oyun az bulunur.