Yani Ultimate Edition mu almalıyım?Ben Ultimate aldım arkadaşımda da vardı bildiğim kadarıyla oyun mağaza sayfasından kalkacak ama serverler çalışmaya devam edecek bu yüzden oyun ilgi alanınıza uygunsa kaçırmayın mümkünse Full DLC alın derim.
Yani Ultimate Edition mu almalıyım?
Evet 6.39 USD olan Full DLC.
Almışken tam paket al, rahat 150-200 saat geçirirsin.
Deluxe Edition ile Ultimate Edition arasında sadece birkaç DLC farkı mı var?Paketler de araba oluyor örnek veriyorum Porsche DLC'si alıyorsun daha farklı Porsche araçları oluyor ama ben 2-3-4-5 olarak oynadım hiç alma gereği duymadım ama fortune ısland - lego gibi DLC'ler var onlar zevkli denebilir tamamen maddi durumuna ş öyle zorlayıp da yüksek fiyatlı paketleri almana çok da gerek yok ve 4 dolar o oyun için çok iyi.
LEGO dünyası vs harita ya da etkinlik gibi birşey mi? Onları oynayacağımı zannetmiyorum pekEki Görüntüle 2335501
Lego dünyası Ultimate ile geliyor tabii ki sonradan alabilirsin de paketi alıp direk ona da sahip olabiliyorsun görselde farklar gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.