Forza Horizon 4, 4 dolara alınır mı?

Lego dünyası vs harita ya da etkinlik gibi bir şey mi? Onları oynayacağımı zannetmiyorum pek.

Lego yarış pistleri var tercih meselesi ama mesela fortune ısland var para kasarken yardımcı olabilir oyunda bazı yöntemler ile para kasılabiliyor.

Lego yarış pistleri var tercih meselesi ama mesela fortune ısland var para kasarken yardımcı olabilir oyunda bazı yöntemler ile para kasılabiliyor.
Teşekkürler, Ultimate Edition alacaktım fakat şuan 50 TL eksik xD

Yarış oyunlarına ilgin varsa al. Güzel oyun.
Euro Truck Simulator 2 Steam'de 2.52 Dolara düşmüş. Alıyorum daha fazla düşmez değil mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler, Ultimate Edition alacaktım fakat şu an 50 TL eksik xd.

Euro Truck Simulator 2 Steam'de 2.52 dolara düşmüş. Alıyorum daha fazla düşmez değil mi?

ETS 2 de alabilirsiniz gerçekten çok iyi bir simulasyon oyunu Truckers MP ile yaklaşık 1500 kişi ile aynı anda oynayabiliyorsunuz veya sadece arkadaşlarınızla oynayacaksanız kendi multiplayer seçeneği var.

ETS 2 de alabilirsiniz gerçekten çok iyi bir simulasyon oyunu Truckers MP ile yaklaşık 1500 kişi ile aynı anda oynayabiliyorsunuz veya sadece arkadaşlarınızla oynayacaksanız kendi multiplayer seçeneği var.

2.52 dolar düşerse 50 cent düşer daha da düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…