Çözüldü Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7500f-Colorful Battle-Ax B650M-Plus V14-Powercolor Rx 7800 XT-Apacer Panther 1x16 DDR5 5200Mhz CL38-James Donkey JD1024-Vento VG12AL-FSP Hydro 750W-Philips Evnia 27M2N5500
RAM
Apacer Panther 16 GB DDR5 5200 MHz CL38
Ekran kartı
Powercolor RX 7800 XT
Anakart
Colorful BattleAx B650M-Plus
İşlemci
Amd Ryzen 5 7500F
Açılış ekranı geldikten 30 40 saniye sonra oyun kapanıyor, MSI ve RivaTuner indirili değil. Process Monitor ile hata raporu almayı denedim ancak Process Monitor de bellek yetersiz hatası verip kapanıyor. Sistemde 16 GB bellek var ve görev yöneticisinde Forza 11 GB bellek kullanıyormuş gibi gözüküyor.

Çözüm
Bu Steam konusunda bayağı çözüm var, tek tek yazmam zor o yüzden bizzat bakmanız iyi olur.

Bugün içerisinde bakıp yazacağım, çabanız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Bu Steam konusunda bayağı çözüm var, tek tek yazmam zor o yüzden bizzat bakmanız iyi olur.

Yazanları denedim ancak hala sonuç aynı... Oynamak çok istiyordum sil yükle yapma şansım da çok az 35 Mbit internet var 5 6 saatte zor indi, ne yapsam bilemedim.

Yazanları denedim ancak hala sonuç aynı... Oynamak çok istiyordum sil yükle yapma şansım da çok az 35 Mbit internet var 5 6 saatte zor indi, ne yapsam bilemedim.

Güncelleme: Ekran kartı Driver'ını güncelleyince sorun ortadan kalktı.
Açılış ekranı geldikten 30 40 saniye sonra oyun kapanıyor, MSI ve RivaTuner indirili değil. Process Monitor ile hata raporu almayı denedim ancak Process Monitor de bellek yetersiz hatası verip kapanıyor. Sistemde 16 GB bellek var ve görev yöneticisinde Forza 11 GB bellek kullanıyormuş gibi gözüküyor.
Çift monitör kullanıyor musunuz?

Hayır, tek monitör.
Aynı sorunu çift monitör yüzünden yaşıyordum, sizin gibi 10'dan fazla insan konu açmıştır ama hiçbiri çift monitör kullanmıyor. (İleride alırsanız çift monitör, aynı sorunu yaşarsınız.)

Bu konuda arkadaş kullandığı antivirüs programı yüzünden yaşamış. Kapatmayı veya silmeyi deneyin sizde var. (Windows Defender varsa sadece, kapatmayın.)

Aynı sorunu çift monitör yüzünden yaşıyordum, sizin gibi 10'dan fazla insan konu açmıştır ama hiçbiri çift monitör kullanmıyor. (ileride alırsanız çift monitör, aynı sorunu yaşarsınız.)

Bu konuda arkadaş kullandığı antivirüs programı yüzünden yaşamış. Kapatmayı veya silmeyi deneyin sizde var. (Windows Defender varsa sadece, kapatmayın.)

Defender dışında antivirüs uygulaması kullanmıyorum maalesef.

Defender dışında antivirüs uygulaması kullanmıyorum maalesef.
Bu Steam konusunda baya çözüm var, tek tek yazmam zor oyüzden bizzat bakmanız iyi olur.

Güncelleme: Ekran kartı Driver'ını güncelleyince sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı