Forza Horizon 4 Açılmıyor

TheMudur

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, Bugün Forza Horizon 4 aldım ve yüklemesini yaptım ancak oyunu açmam ile kendi kendine kapanması bir oluyor. Kapandığı ekranı aşağıya bırakıyorum. Sorunun çözümü ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Adsız.png

Merhaba, Bugün Forza Horizon 4 aldım ve yüklemesini yaptım ancak oyunu açmam ile kendi kendine kapanması bir oluyor. Kapandığı ekranı aşağıya bırakıyorum. Sorunun çözümü ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Eki Görüntüle 401134
MSI Afterburner arka planda açıksa kapatın onun gibi programlar da dahil. Eğer açıksa kapatırsanız sorununuz düzelecektir.

Hocam bu aptal konsol portu oyun zaten adam gibi kodlanamadığı için PC'de doğru düzgün çalışmıyor, monitörün Hz değerini yanlış algılıyor ve bu açılmama sorunları vesaire. Arkadaşın dediği gibi OSD yazılımları varsa kapatmayı dene.

Hocam bu aptal konsol portu oyun zaten adam gibi kodlanamadığı için PC'de doğru düzgün çalışmıyor, monitörün Hz değerini yanlış algılıyor ve bu açılmama sorunları vesaire. Arkadaşın dediği gibi OSD yazılımları varsa kapatmayı dene.
Tüm parayı optimizasyona ve grafiklere yatırmışlar galiba:D :D

Hocam ekstra bir yazılım açık değil sadece Steam, Windows Defender ve Radeon'un kendi yazılımı mevcut. Monitör ise 144Hz'de çalışıyor düşürmem işe yarar mı diyorsunuz?

Not: Monitörü 60Hz alıp açmaya çalıştım ancak işe yaramadı. Şunu farkettim ki Microsoft Store'da oyun yüklü gözükmüyor.

2.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı