Steam Forza Horizon 4 alınan DLC'ler gelmedi

AltairRR

Hectopat
Yer
Konohagakure
Daha fazla  
Bilgisayarım yok. Steam mobil üzerinden Forza Horizon 4 Ultimate Edition aldım. Fakat DLC'ler hesabımda görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yok. Steam mobil üzerinden Forza Horizon 4 Ultimate Edition aldım. Fakat DLC'ler hesabımda görünmüyor.

Mobilde bazen buglar olabiliyor benim de CS:GO'daki skinim gözükmüyordu PC'den baktıgımda gözüküyordu.

Horizon yaşamından falan bildirimlere girmen gerekiyor oyun içi postada gibi şeye yani oradan alıyorsun tek tek +olarak kazandığın arabaları festivale giderek garajdan bedavaya alıyorsun. Oyundaki bazı evler bedava geliyor falan falan. Oyunda yeni isen hemen bakamazsin bu arada bir 30-40dk oyna ondan sonra oyun icinden alirsin DLC'leri.

Hocam tekrar kontrol ettim gerekli DLC ler hesaba gelmiş,biraz geç düştü herkese yanıtları için teşekkür ediyorum.

Hocam tekrar kontrol ettim gerekli DLC'ler hesaba gelmiş, biraz geç düştü herkese yanıtları için teşekkür ediyorum.

Bilgisayarim yok yazisini yeni gordum KB yazdiklarimi oyunu oynarken yaparsiniz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…