A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 28 Haziran 2021 #1 Forza Horizon 5 çıktığında 4 daha çok indirim alır mı? Bu fiyata alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 28 Haziran 2021 #2 Arthur_ Morgan dedi: Forza Horizon 5 çıktığında 4 daha çok indirim alır mı? Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu an alın.
Arthur_ Morgan dedi: Forza Horizon 5 çıktığında 4 daha çok indirim alır mı? Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu an alın.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Arthur_ Morgan dedi: Forza Horizon 5 çıktığında 4 daha çok indirim alır mı? Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şuan Steam indirimlerinde 40 lira civarlarına düştü. Forza Horizon 5 çıkınca indirimsiz fiyatı 30 lira falan olmaz. Şuan alabilirsiniz.
Arthur_ Morgan dedi: Forza Horizon 5 çıktığında 4 daha çok indirim alır mı? Bu fiyata alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şuan Steam indirimlerinde 40 lira civarlarına düştü. Forza Horizon 5 çıkınca indirimsiz fiyatı 30 lira falan olmaz. Şuan alabilirsiniz.
A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 28 Haziran 2021 #4 iKayraOnur dedi: Şu an Steam indirimlerinde 40 lira civarlarına düştü. Forza Horizon 5 çıkınca indirimsiz fiyatı 30 lira falan olmaz. Şu an alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 246675 dedi: Şu an alın. Genişletmek için tıkla... Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Şunu sormak istedim Forza Horizon 5 çıkınca bu Forza Horizon 4 50 TL'nin altına düşer mi?
iKayraOnur dedi: Şu an Steam indirimlerinde 40 lira civarlarına düştü. Forza Horizon 5 çıkınca indirimsiz fiyatı 30 lira falan olmaz. Şu an alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 246675 dedi: Şu an alın. Genişletmek için tıkla... Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Şunu sormak istedim Forza Horizon 5 çıkınca bu Forza Horizon 4 50 TL'nin altına düşer mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Arthur_ Morgan dedi: Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, ben direksiyonla da oynadım direksiyonsuz da oynadım her türlü eğlenceli. Eğer hiç sevmezseniz iade edersiniz en kötü.
Arthur_ Morgan dedi: Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, ben direksiyonla da oynadım direksiyonsuz da oynadım her türlü eğlenceli. Eğer hiç sevmezseniz iade edersiniz en kötü.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 28 Haziran 2021 #6 Arthur_ Morgan dedi: Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Şunu sormak istedim Forza Horizon 5 çıkınca bu Forza Horizon 4 50 TL'nin altına düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz bir gamepad ile oynayabilirsiniz. Ben Playstation 3 Controller ile oynuyordum.
Arthur_ Morgan dedi: Alacağım direksiyonsuz da zevk verir mi? Şunu sormak istedim Forza Horizon 5 çıkınca bu Forza Horizon 4 50 TL'nin altına düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz bir gamepad ile oynayabilirsiniz. Ben Playstation 3 Controller ile oynuyordum.
A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 28 Haziran 2021 #7 246675 dedi: Hocam isterseniz bir gamepad ile oynayabilirsiniz. Ben PlayStation 3 Controller ile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: Evet, ben direksiyonla da oynadım direksiyonsuz da oynadım her türlü eğlenceli. Eğer hiç sevmezseniz iade edersiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
246675 dedi: Hocam isterseniz bir gamepad ile oynayabilirsiniz. Ben PlayStation 3 Controller ile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: Evet, ben direksiyonla da oynadım direksiyonsuz da oynadım her türlü eğlenceli. Eğer hiç sevmezseniz iade edersiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.201 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 Zevk verir ve fiyatı güzel. 5 almayacaksanız alın ama 5'in gelmesine çok kalmadı.
A Arthur_ Morgan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 262 28 Haziran 2021 #9 Babaci dedi: Zevk verir ve fiyatı güzel. 5 almayacaksanız alın ama 5'in gelmesine çok kalmadı. Genişletmek için tıkla... Tahminimce 5 200 TL bandında çıkacak onu alacak param yok şu an.
Babaci dedi: Zevk verir ve fiyatı güzel. 5 almayacaksanız alın ama 5'in gelmesine çok kalmadı. Genişletmek için tıkla... Tahminimce 5 200 TL bandında çıkacak onu alacak param yok şu an.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.201 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #10 Arthur_ Morgan dedi: Tahminimce 5 200 TL bandında çıkacak onu alacak param yok şu an. Genişletmek için tıkla... Gamepass'e gelecek. Oradan üyelik alıp oynarsınız.
Arthur_ Morgan dedi: Tahminimce 5 200 TL bandında çıkacak onu alacak param yok şu an. Genişletmek için tıkla... Gamepass'e gelecek. Oradan üyelik alıp oynarsınız.