Forza Horizon 4 alınır mı?

Dxiaoq

Hectopat
Microsoft Store'da oyun indirime girmiş, fiyatı 200 TL. 2024 yılında hala alınabilir mi?

1985 yılında çıkmış Super Mario Bros bile hala keyifle oynanabiliyorsa altı yıl önce çıkmış ve bu altı yıl zarfında sürekli güncelleme almış Forza Horizon da tabii ki alınır oynanır. 5'den de aşırı bir farkı yok zaten.

Göze batan problemleri bana göre çok. Arada bir girip oynamaktan öteye pek gidilmiyor.

Eliminator modunda 30 civarı oyuncu anca çıkıyor, serbest dolaşımda oyuncular arası pek aktiflik yok, haftalık sezon etkinlikleri aynı yarışları tekrar tekrar yaptırıyor üstelik sürekli aynı araçları veriyor yani bazı araçlar artık erişim dışı (Toyota AE86 gibi) ve bence hikayesi çok çabuk bitiyor. (Britanya+fortune island+Lego yarışlarının tamamı)

+200 saate zor getirdim pek bir oynanabilirliği kalmadı benim için.

Son düzenleme:
Hâlâ taş gibi oyun ama ben açıkçası açık dünyada dolaşmaktan öteye gidemiyorum.

Şu an oynanır Forza 5'ten iyi ama online kapatilabilir 2025 yılı gibi kullanılmaz bence.
Üstelik benim fark görememe rağmen Forza 5 150 GB Forza 4 79GB

Alinir hocam çok güzeldir Steam yaz indirimlerinin 3 dolardi ben direk yapıştırdım bayağı sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…