Forza Horizon 4 alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Benim demek istediğim şu FH4 15 Aralıkta satıştan kalkıyor ve sormak istediğim soru da şu, acaba FH4 kaldırıldığından dolayı hala oyuncususu olur mu olmaz mı? Ona göre almak istiyorum. Boşa 4 dolar vermeyeyim diyorum.

Oynamıycaksanda yinede al. Çünkü kaçırdın mı kaçırdın bir gün merakınızı çeker patlarsınız. Ultimate Edition'ı aldım 6 dolara ama normal hali'de iyi.

FH takipçileri ağırlıklı olarak 5. oyunu oynuyor ama 4. oyunda da yeterli sayıda insan var. Zaten FPS oyunu olmadığı için bir noktadan sonra sıkılacaksınız. Siz sıkılana kadar 6. oyun çıkar.
FH5 güzel bir indirime girer mi yakın zaman içinde?

Satıştan kalkacak ama Online kısmı hala aktif olacak bildiğim kadarıyla. O yüzden alabilrisiniz ama alacaksanız Ultimate alın ben standart ile oynuyorum arkadaşım çok fark yok demişti aldığım zaman ancak çoğu arabayı alamıyorum paket bende olmadığı için. Ayrı olarak da satılmıyor pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…