Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #11 F.Baha dedi: Hocam 300 VP alın arkadaşa atacağım bende öyle ödeşelim. Baha#4882 Genişletmek için tıkla... 300 VP kodu alıp size mı atayım? Hepsiburada'dan sipariş veriyorum o zaman?
F.Baha dedi: Hocam 300 VP alın arkadaşa atacağım bende öyle ödeşelim. Baha#4882 Genişletmek için tıkla... 300 VP kodu alıp size mı atayım? Hepsiburada'dan sipariş veriyorum o zaman?
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 24 Mayıs 2021 #12 Tamerks34 dedi: 300 VP kodu alıp size mı atayım? Hepsiburada'dan sipariş veriyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Tamerks34 dedi: 300 VP kodu alıp size mı atayım? Hepsiburada'dan sipariş veriyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #13 F.Baha dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Size kodu atmam için istek attım kabul eder misiniz?
F.Baha dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Size kodu atmam için istek attım kabul eder misiniz?
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 26 Mayıs 2021 #14 Tamerks34 dedi: Size kodu atmam için istek attım kabul eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam erken yatıyorum iş sebebi ile. Kabul ettim müsait olduğunuz zaman konuşalım.
Tamerks34 dedi: Size kodu atmam için istek attım kabul eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam erken yatıyorum iş sebebi ile. Kabul ettim müsait olduğunuz zaman konuşalım.
Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #15 F.Baha dedi: Kusura bakmayın hocam erken yatıyorum iş sebebi ile. Kabul ettim müsait olduğunuz zaman konuşalım. Genişletmek için tıkla... Attım. 448762 dedi: Kendi Steam hesabımda Forza Horizon 4 standart Edition var. Dusunursen 20 TL'ye erisebilirsin, zaten ben pek oyun oynamadigim için Online olarak da oynayabilirsin. Dusunursen mail adresim: futabario106@gmail.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane aldım ama bir tane daha almak istiyorum, Discord kullanıyor musunuz? Tamerks34 dedi: Attım. Hocam bir tane aldım ama bir tane daha almak istiyorum, Discord kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... @448762 Son düzenleme: 13 Haziran 2021
F.Baha dedi: Kusura bakmayın hocam erken yatıyorum iş sebebi ile. Kabul ettim müsait olduğunuz zaman konuşalım. Genişletmek için tıkla... Attım. 448762 dedi: Kendi Steam hesabımda Forza Horizon 4 standart Edition var. Dusunursen 20 TL'ye erisebilirsin, zaten ben pek oyun oynamadigim için Online olarak da oynayabilirsin. Dusunursen mail adresim: futabario106@gmail.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane aldım ama bir tane daha almak istiyorum, Discord kullanıyor musunuz? Tamerks34 dedi: Attım. Hocam bir tane aldım ama bir tane daha almak istiyorum, Discord kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... @448762