Forza Horizon 4 antivirüs programı yüzünden açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

jamenq42

Kilopat
Oyunu Steam üzerinden indirdim. İlk başta log dosyasını incelediğimde DLL dosyalarının bulunamadığını(name not fount) görüp Visual C++ indirdim falan. Sonra gene olmayınca güvenli modda deneyeyim dedim evet güvenli modda oyun menüsü açıldı. Normalde Steam'den çalıştıra basılıyor, Task Manager'da ForzaHorizon4.exe gözüküyor bir dakika sonra kapanıyor. Antivirüs olarak şirket "ESET endpoint" ve "Comodo" yüklemiş. Comodo'da koruma kapalı gibi gözükse de "Shell code ınjection" engellemesi yapmaya devam ediyor çözüm olarak:
Comodo'dan "Advanced protection" -> miscellaneous ->"do not detect command injection in these applications" kısmını seçmek gerekiyor fakat Comodo yazılımının bu ayarlarına şifre koymuşlar. Şifreyi bilmiyorum Comodo yazılımını kaldırmadan engelleyebileceğim bir yöntem var mı? Özet olarak bu sorunu nasıl çözebilirim?
Event Viewer'daki hata kodu:
"exception code: 0xc0000005" büyük ihtimal Forza Horizon "Shell injection yapıtığı" için Comodo sonlandırıyor işlemi yani benim anladığım bu.
Progmon log

Aklıma gelen çözümler:
1-Comodo'yu komple kaldırmak(zorunlu olduğu için tamamen kaldırmak istemiyorum.)
2-D diskine yeni Windows kurup oyunları oradan açmak.

Teşekkürler.

En doğrusu şirket bilgisayarına oyun kurmamak ve şirket tarafından yüklenmiş güvenlik yazılımlarının ayarlarına müdahale etmemek. Mutlaka oynarım diyorsanız ve ikinci bir işletim sistemi çalıştırabilecekseniz onu yapabilirsiniz ancak yine de şirketin verilerine de zarar gelmesine neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…