R rizaklkcc Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Oyunu Steam üzerinden yeni indirdim, arabamı seçtım. İlk yarışıma giriyorum, oyundan atıyor. Normalde hata kodu vermiyordu. Videoda verdi.
Oyunu Steam üzerinden yeni indirdim, arabamı seçtım. İlk yarışıma giriyorum, oyundan atıyor. Normalde hata kodu vermiyordu. Videoda verdi.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 27 Mart 2021 #2 İşletim sisteminizi 20h2'ye güncelleyin. Artı 0 Eksi
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 27 Mart 2021 #3 Hocam RAM'iniz bozulmuş olabilir mi? Bellek diyor. Okunamaz diyor. Artı 0 Eksi
KS KS R rizaklkcc Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #4 Grenouille dedi: İşletim sisteminizi 20h2'ye güncelleyin. Genişletmek için tıkla... iştetim sistemim 20h2 zaten Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: İşletim sisteminizi 20h2'ye güncelleyin. Genişletmek için tıkla... iştetim sistemim 20h2 zaten
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 382019 dedi: Hocam RAM'iniz bozulmuş olabilir mi? Bellek diyor. Okunamaz diyor. Genişletmek için tıkla... RAM bozulduysa sistemin açılması üstüne sonra Forza açması mucize olmaz mı? Artı 0 Eksi
382019 dedi: Hocam RAM'iniz bozulmuş olabilir mi? Bellek diyor. Okunamaz diyor. Genişletmek için tıkla... RAM bozulduysa sistemin açılması üstüne sonra Forza açması mucize olmaz mı?
KS KS R rizaklkcc Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #6 382019 dedi: Hocam RAM'iniz bozulmuş olabilir mi? Bellek diyor. Okunamaz diyor. Genişletmek için tıkla... ram im bozulmuş olsa hiçbir oyunu açamam zaten tek ram kullanıyorum ve birçok oyun oynuyorum sürekli Artı 0 Eksi
382019 dedi: Hocam RAM'iniz bozulmuş olabilir mi? Bellek diyor. Okunamaz diyor. Genişletmek için tıkla... ram im bozulmuş olsa hiçbir oyunu açamam zaten tek ram kullanıyorum ve birçok oyun oynuyorum sürekli
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 27 Mart 2021 #7 rizaklkcc dedi: RAM'im bozulmuş olsa hiçbir oyunu açamam zaten tek RAM kullanıyorum ve birçok oyun oynuyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Forza fix 2.0 indirip kurun. Artı 0 Eksi
rizaklkcc dedi: RAM'im bozulmuş olsa hiçbir oyunu açamam zaten tek RAM kullanıyorum ve birçok oyun oynuyorum sürekli Genişletmek için tıkla... Forza fix 2.0 indirip kurun.
Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 27 Mart 2021 #8 rizaklkcc dedi: Oyunu Steam üzerinden yeni indirdim, arabamı seçtım. İlk yarışıma giriyorum, oyundan atıyor. Normalde hata kodu vermiyordu. Videoda verdi. Eki Görüntüle 943690 Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu yönetici olarak çalıştırın sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
rizaklkcc dedi: Oyunu Steam üzerinden yeni indirdim, arabamı seçtım. İlk yarışıma giriyorum, oyundan atıyor. Normalde hata kodu vermiyordu. Videoda verdi. Eki Görüntüle 943690 Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu yönetici olarak çalıştırın sorun çözülecektir.
KS KS R rizaklkcc Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #9 Theİ3lü dedi: Hocam oyunu yönetici olarak çalıştırın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an denedim aynı şekildde attı Grenouille dedi: Forza fix 2.0 indirip kurun. Genişletmek için tıkla... onuda denedim daha önceden Artı 0 Eksi
Theİ3lü dedi: Hocam oyunu yönetici olarak çalıştırın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an denedim aynı şekildde attı Grenouille dedi: Forza fix 2.0 indirip kurun. Genişletmek için tıkla... onuda denedim daha önceden
Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 27 Mart 2021 #10 rizaklkcc dedi: Şu an denedim aynı şekildde attı onuda denedim daha önceden Genişletmek için tıkla... Hocam bellekten okuma izni istiyor ama alamıyor ya başka bir uygulamayla çakışıyor ya da Forza'dan kaynaklı olma ihtimali var. Artı 0 Eksi
rizaklkcc dedi: Şu an denedim aynı şekildde attı onuda denedim daha önceden Genişletmek için tıkla... Hocam bellekten okuma izni istiyor ama alamıyor ya başka bir uygulamayla çakışıyor ya da Forza'dan kaynaklı olma ihtimali var.