dogankinav Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhabalar. Geçen zamanda Game Pass'den Forza Horizon 4 aldım ve ilerleme kaydettim. Sonrasında Steam'den oyunu satın aldım ve oyunu yükledim, aynı Xbox hesabı olmasına rağmen sıfırdan başlattı ve durum canımı çok sıktı. Bilgisi olan var mı?
Merhabalar. Geçen zamanda Game Pass'den Forza Horizon 4 aldım ve ilerleme kaydettim. Sonrasında Steam'den oyunu satın aldım ve oyunu yükledim, aynı Xbox hesabı olmasına rağmen sıfırdan başlattı ve durum canımı çok sıktı. Bilgisi olan var mı?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.190 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Mart 2021 #2 Kayıtların Steam'e aktarılmayacağı önceden açıklanmıştı. Artı 0 Eksi
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 imnotagamer dedi: Kayıtların Steam'e aktarılmayacağı önceden açıklanmıştı. Genişletmek için tıkla... Nereye aktarılacak? Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Kayıtların Steam'e aktarılmayacağı önceden açıklanmıştı. Genişletmek için tıkla... Nereye aktarılacak?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.023 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 10 Mart 2021 #4 Aktarılmayacak. Microsoft Store'dan oynarsan kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS dogankinav Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 imnotagamer dedi: Kayıtların Steam'e aktarılmayacağı önceden açıklanmıştı. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den başka bilgisayara indiriirsem kendi hesabım açılır mı Steam'deki? Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Kayıtların Steam'e aktarılmayacağı önceden açıklanmıştı. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den başka bilgisayara indiriirsem kendi hesabım açılır mı Steam'deki?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.190 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Mart 2021 #6 Açılır. Steam Cloud mevcut. Artı 0 Eksi