Forza Horizon 4 crash veriyor

01Asmodeus

Hectopat
Steam'den FH4 oyununu satın aldım. Birkaç gün problemsiz oynadım ondan sonra şans çarkında alt F4 atmıştım oyun ilerlemem kayboldu ve şu an oyuna girerken kazandığımız parayı, oyunda kaç tane arabaya sahip oldugumuzu gösteren yükleme ekranında sanırım tam oyun açılacakken o ekran siyah oluyor ve çalışmayı durdurdu diyor. (Oyunu 3 kere silip yükledim silip yüklemek işe yaramıyor)

En son bu hatayı aldığınızda Steam Cloud açık mıydı hocam? Eğer açıksa Steam Desteğe yazın hocam bence. Save dosyası ile ilgili bir sorun var muhtemelen. Eğer bir yetkili bulursanız Cloud ilerlemenizi tamamen silsinler gerekirse.

Evet hocam açıktı ticket atıcam ingilizce bir şekilde. Hangi konu altında atayım sizce.
Ya da cloud tikini kapatıp öyle oynacağım. Forumda bazı konular var steam clouddan save silmekle alakalı.

Son düzenleme:
Evet hocam açıktı ticket atıcam ingilizce bir şekilde. Hangi konu altında atayım sizce
Steam Destek » Steam İstemcisi » Steam Cloud yolunu izleyin. Diğer türlü doğrudan iletişim kurabileceğinizi sanmıyorum. Eğer dediğim yerden işlem yaparlarsa oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar oynamayı denersiniz.

Tamam hocam şuan yazıyorum. Dediğiniz gibi diğer türlerde yazmaya izin vermiyor steam oyunu olmadığı için
I was playing forza horizon 4 someday i quitted with alt f4. Then the game started to crash. I found out that my save file is damaged or broken. I deleted the game save files from my pc and the game worked a while but when i activated steam cloud it started to crash again. Can you delete my all forza saves on steam cloud. Hocam böyle yazdım cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Yeterli bir yazı olmuş hocam, dönüş yapıldığında durumu bildirirsiniz.

Yeterli bir yazı olmuş hocam, dönüş yapıldığında durumu bildirirsiniz.

Bu saate kadar bir dönüş yapmadılar. Tekrar oyunun Save dosyalarını bilgisayarımdan silip 0'dan Steam Cloud kapalı bir şekilde oyuna başlayayim mi? Zaten her halükarda bu Save dosyası da silinecek gibi. (cevaplaya basacağıma yanlışlıkla öne çıkara bastım geri alınabiliyor mu ? )

O şekilde oynayabilirsiniz hocam. Steam Cloud kullanmadan oynamış olursunuz sadece. Gerekmesi halinde yerleşik kayıt dosyasını yedekler onu kullanırsınız. Son sorunuz hakkında bilgim yok hocam.

O şekilde oynayabilirsiniz hocam. Steam Cloud kullanmadan oynamış olursunuz sadece. Gerekmesi halinde yerleşik kayıt dosyasını yedekler onu kullanırsınız. Son sorunuz hakkında bilgim yok hocam.
hocam steam cloudu açtığımda 2 seçenek suruyor biri sanırım internete yüklüyor diğeri hard diske doğru mudur ? Bir de şuanki saveimi her türlü sileceğim deme hocam onlar cloudu silince düzeleceğini sanmıyorum.

Cloud ve yerel kayıt uyuşmazsa o seçenek çıkar. Cloud silinince mevcut kaydı Cloud'a yükler. Yerel kaydınıza bir şey olmamış olur. Normal şartlarda gerçekleşecek olanlar bunlar.

Cloud ve yerel kayıt uyuşmazsa o seçenek çıkar. Cloud silinince mevcut kaydı Cloud'a yükler. Yerel kaydınıza bir şey olmamış olur. Normal şartlarda gerçekleşecek olanlar bunlar.
Hocam bana o seçenek çıktı. Sanırım 2 kez. Yani şimdi destek benim cloud kaydımı silerse ben mevcut kaydımı silmeden oyuna girebilir miyim sizce. Ona göre steam supportu bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…