Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #1 Forza Horizon 4 almaya param yok, sistemim de çok iyi değil. Forza Horizon 4 demo farkı nedir, kaç gün kullanabiliyorum, Online oynanır mı, yüklemeye değer mi?
Forza Horizon 4 almaya param yok, sistemim de çok iyi değil. Forza Horizon 4 demo farkı nedir, kaç gün kullanabiliyorum, Online oynanır mı, yüklemeye değer mi?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 12 Mart 2021 #2 Deneme sürümü hocam, sadece belli araçları belli haritalarda deniyorsunuz.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 12 Mart 2021 #3 Online oynanmaz. Sınırsız oynayabilirsin ama her şey kısıtlı olacağından bir süre sonra sıkılacaksın. Test etmek için indirilir.
Online oynanmaz. Sınırsız oynayabilirsin ama her şey kısıtlı olacağından bir süre sonra sıkılacaksın. Test etmek için indirilir.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #4 Tek mevsim, kayıt yok diye hatırlıyorum. Ve çok sınırlı.
Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #5 hypxness dedi: Tek mevsim, kayıt yok diye hatırlıyorum. Ve çok sınırlı. Genişletmek için tıkla... Kayıt yok mu?
hypxness dedi: Tek mevsim, kayıt yok diye hatırlıyorum. Ve çok sınırlı. Genişletmek için tıkla... Kayıt yok mu?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #6 Aht yqz dedi: Kayıt yok mu? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 3 demosu her girdiğinde yeniden başlatıyordu, 4'ün de böyle olması muhtemel.
Aht yqz dedi: Kayıt yok mu? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 3 demosu her girdiğinde yeniden başlatıyordu, 4'ün de böyle olması muhtemel.