Forza Horizon 4 Demo ile Full sürüm aynı mı?

Daha fazla  
Soruma gelecek olursak ben 5 ay önce Xbox Game Pass alıp bilgisayarıma Forza Horizon indirmiştim ama oyun hiçbir hata vermeden kapanıyordu. Şimdi arkadaşımla steamdan alıp oynamayı düşünüyorum ama aynı sorun olacak diye korkuyorum. Bugün Forza Horizon'un demosunu yükledim ve kapanma sorunu olmadı. Acaba demoyla Full sürümün arasında fark mı var da oyundan atmıyor?
Steamdan Full sürümü alıp denemek istiyorum ama farkına varmadan 2 saati bu sorun yüzünden geçirip iade edemezsem diye korkuyorum. Bu arada demoda hiç kasma olmadı.
Sistemim: RX 570.
i5 6500.
8 GB RAM.

Hocam, Steam versiyonunda sıkıntılar var. Bence, biraz daha bekleyin. Yakında çözülür. Bununla ilgili bol miktarda konu var.

Fark ettiyseniz Demo ile Full Sürüm arasında büyük bir GB farkı var. Bende Demo oynuyorum kasmıyor 8 GB RAM sistemle fakat bazı kişiler 8 GB RAM'da Full Sürüm kasıyormuş dediler.

Demoyla full arasında bir fark olacağını düşünmüyorum. Buradaki fark Steam ve Ms store farkı. Bende de Ms store'dan indirdiğim demo çok akıcı. Fakat Steam versiyonum da ara sahnelerde rahatsız edici takılmalar oluyor. Hatta benim oyun ilk oynadığımda bir kere çökmüştü, bir daha olmadı. Fakat takılmalar devam ediyor. Yani Ms Store'dan alırsanız(tabii, niye alasınız) çok yüksek ihtimalle akıcı akıcı oynarsınız. Steam'den alırsanız yine yüksek ihtimalle bir çoğumuzun yaşadığı sorunları yaşayacaksınız. Keşke Steam'de de demosu olsaydı.

Ama ben bunları göze alarak satın aldım oyunu. "Oynarım, çökerse çöksün, yama gelene kadar öyle oynarım" dedim. Tabii benimki sorunlu da olsa çalıştığında böyle rahatım, hiç çalıştıramayanlar da var maalesef.

Demoyla Full arasında bir fark olacağını düşünmüyorum. Buradaki fark Steam ve ms Store farkı. Bende de ms Store'dan indirdiğim demo çok akıcı. Fakat Steam versiyonum da ara sahnelerde rahatsız edici takılmalar oluyor. Hatta benim oyun ilk oynadığımda bir kere çökmüştü, bir daha olmadı. Fakat takılmalar devam ediyor. Yani ms Store'dan alırsanız(tabii, niye alasınız) çok yüksek ihtimalle akıcı akıcı oynarsınız. Steam'den alırsanız yine yüksek ihtimalle birçoğumuzun yaşadığı sorunları yaşayacaksınız. Keşke Steam'de de demosu olsaydı.

Ama ben bunları göze alarak satın aldım oyunu. "oynarım, çökerse çöksün, yama gelene kadar öyle oynarım" dedim. Tabii benimki sorunlu da olsa çalıştığında böyle rahatım, hiç çalıştıramayanlar da var maalesef.

Hocam şu an kafamda Steam'de 98 TL yken alayım yama gelene kadar beklerim fikri var fakat Game Pass ile aldığımda yazdığım gibi hata vermeden oyun kapanıyordu eğer Steam'de de yama geldikten sonra aynı sorunu yaşarsam iade edemem korkusu var içimde.
Sanırım en iyisi beklemek olacak inşallah fiyatı arttırmazlar.

Hocam şu an kafamda Steam'de 98 TL yken alayım yama gelene kadar beklerim fikri var fakat Game Pass ile aldığımda yazdığım gibi hata vermeden oyun kapanıyordu eğer Steam'de de yama geldikten sonra aynı sorunu yaşarsam iade edemem korkusu var içimde.

Bence arttırmazlar Türkiye en çok ilgi gösteren 3.ülke bu popülariteyi kaybetmek istemezler. Eğer çok acelen yoksa yaz indirimlerinde Alman'ı tavsiye ederim en az %50 indirim olur.

Sea of Thieves de dünyada en ucuz Türkiye'de. Alış gücümüz düşük olduğu için fiyatlar böyle. Steam ya da Microsoft bizi çok sevdiğinden değil. İngiltere, Amerika'dan, Almanya'dan kalkıp da "Forza Türkiye'de 12 Euro, Burada 60 Euro :///" (ya da dolar, her neyse) diye ağlamanın bir manası yok. Neden hiçbir oyunun en ucuz fiyatı bu ülkelerde değil de Türkiye'de, Kazakistan'da, Arjantin'de. Neden en pahalısı ise İsviçre'de, İngiltere'de ya da Euro bölgesinde. Bunu bir kendilerine sorsunlar. Bunu bu fiyatlandırmayı yapan insanlar, bu başlıkları açan tiplerin tersine, gayet iyi biliyorlar. Bu sebeple bir artış olacağını düşünmüyorum. Alıp, iki saat denedikten sonra iade edebilirsiniz. İki saat içinde anlaşılmayacak bir problem olduğunu zannetmiyorum. Çünkü oyun ya açılmıyor, ya 10-20 dakika sonra kapanıyor, ya da ara sahnelerde kasıyor. Tabii siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı