Forza Horizon 4 Demo Oyundan Atıyor

Efe Bozdemir

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Forza Horizon almadan önce bir demo sürümünü denemek istedim ve indirdim. 28 küsür GB indirdikten sonra oyunu açtım oyun uygun olan grakfikleri yüksek olarak buldu ve başlaması için start verdim. Yükleme ekranında sağ alttaki yüklenme barı dönerken dur birkaç saniye bekledi ve oyundan attı. Sistemim oyunu kaldıracak durumda gayet yeterli sebebini bir türlü bulamadım. Aynı sorunu yaşayıp çözmüş olan veyahut bu konuda bilgisi olan yol gösterirse çok sevinirim. Yılbaşı nedeniyle 91₺ düşmüşken fırsatı kaçırmak istemiyorum. Teşekkürler.
7C1597EC-E48A-431A-B190-F63ABADEEA6D.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
XBox Game Pass ile 1 aylık 1 lira gibi bir fiyata faydalanabiliyorsunuz Forza Horizon 4 ten. Ben bu şekilde 15 gündür oynuyorum ve oyun gerçekten sarıyor. Demoda kayıt olmadığı için biraz sıkıyor. Oyunun asıl keyfi online olarak oynanınca çıkıyor. Bence siz de düşünebilirsiniz XBox Gamepass ile 1 boyunca oynamayı.

XBox Game Pass ile 1 aylık 1 lira gibi bir fiyata faydalanabiliyorsunuz Forza Horizon 4 ten. Ben bu şekilde 15 gündür oynuyorum ve oyun gerçekten sarıyor. Demoda kayıt olmadığı için biraz sıkıyor. Oyunun asıl keyfi online olarak oynanınca çıkıyor. Bence siz de düşünebilirsiniz XBox Gamepass ile 1 boyunca oynamayı.
Benim problemim oyun açılmıyor :) Oyunu test etmek için demosunu indirdim, oyunun kendisini alınca da açılmaz diye de almıyorum.
Microsoft store'dan indirilen oyunlar bazen anlamsız hatalar verebiliyor, gördüğüm en kötü store. Sosyal medyada FH4 gruplarında genelde tekrar yükleme yaparak bu sorunları aşıyorlar.
Maalesef tekrar tekrar yükledim sonuç alamadım :(

MSI Afterburner ve Riva Tuner gibi oyun içi izleme programlarınızın hepsini kapatıp deneyin eğer varsa. Bende bu şekilde çözülmüştü.
Evet bu yolu da gördüm fakat kullanmıyorum.
Anlayanlar için şunu da bırakayım:

Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4Demo.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x5bac159d
Hatalı modül adı: ForzaHorizon4Demo.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x5bac159d
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x000000000274e21c
Hatalı işlem kimliği: 0x35d0
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d498f2f71802fe
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.ForzaHorizon4Demo_1.192.906.2_x64__8wekyb3d8bbwe\ForzaHorizon4Demo.exe
Hatalı modül yolu: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.ForzaHorizon4Demo_1.192.906.2_x64__8wekyb3d8bbwe\ForzaHorizon4Demo.exe
Rapor kimliği: cc92f97f-2646-4157-89d5-99a2a12bc2a3
Hatalı paket tam adı: Microsoft.ForzaHorizon4Demo_1.192.906.2_x64__8wekyb3d8bbwe
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği: SunriseReleaseFinal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı