Steam Forza Horizon 4 "disk yazma hatası" veriyor

WSparkle

Centipat
Daha fazla  
Bugün FH 4 indirimde diye aldım ve indirmeye başladım, arada bir "disk yazma hatası" diyor ve "devam et" seçeneğini seçince de sorunsuz bir şekilde de devam ediyor. Şu an oyun iniyor, %40 indi bile. Bu sorunu araştırdım ve genelde bu hatayı insanlar Forza Horizon 4 oyununu indirirken alıyormuş. Daha önce Steam'den oyun indirirken böyle bir hata ile asla karşılaşmadım (GTA V, The Witcher III) sizce şu anda herhangi bir durumda tereddüt etmeli miyim yoksa şu an normal mi her şey?
Sistem:
RTX 2050
i5 12450
16 RAM
500GB SSD
Excalibur G870

SteamLibrary klasörünü bulun ve temp dosyasının içindekilerini silin. Eğer olmazsa Steam'ın ayarlarından önbelleğini temizleyin.

SteamLibrary klasörünü bulun ve temp dosyasının içindekilerini silin. Eğer olmazsa Steam'ın ayarlarından önbelleğini temizleyin.
Dediğiniz klasörü bulamadım, şunu da eklemek isterim, "Steamapps" klasöründe bulunan "Forza Horizon 4" "0mb" olarak gösteriyor ve şuanda oyun 33GB'si indi, bu normal mi?

Dediğiniz klasörü bulamadım, şunu da eklemek isterim, "Steamapps" klasöründe bulunan "Forza Horizon 4" "0mb" olarak gösteriyor ve şuanda oyun 33GB'si indi, bu normal mi?
Belki oyun tamamen indirilmemiştir diye öyle gösteriyordur. Ama SteamLibrary klasöre olması lazım. Bir önbelleği temizlemeyi deneyin eğer denemediyseniz.

Belki oyun tamamen indirilmemiştir diye öyle gösteriyordur. Ama SteamLibrary klasöre olması lazım. Bir önbelleği temizlemeyi deneyin eğer denemediyseniz.
Diskimde bir sorun ollduğunu düşünmüyorum çünkü bu hatayı alan kısım %70le Forza oyununda alıyor, anlamadım yani. Tekrar bir bakayım klasöre, teşekkürler.

bu klasör mü dostum

Sorunu çözdüm, öncelikle Steam'i komple sildim ve maalesef içindeki tüm oyunlarda silindi ama çözüm için yararlı oldu, ardından %appdata% klasöründen de Steam ile ilgili hiçbir dosya kalmayana kadar sildim. CCleaner adlı prıgramı yükleyim genel bir temizlik yaptım, ardından Regedit dosyalarını tarayıp hataları düzenledim. Ardından bilgisayarı yeniden başlattım ve Steam'ı yükleyim oyunu yükledim. Sorunsuz bir şekilde indi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…