Forza Horizon 4, Driving Force GT ayarları nasıl olmalı?

Melkorxx

Hectopat
Uzun zamandır hayalini kurdum direksiyonu dün çok uygun bir fiyata denk getirdiğim için aldım. Öncelikle ETS oyununda aşırı keyifli. Ama sadece ETS oynamak istemiyorum. Forza Horizon 4 oynuyorum ve onda sadece 200 derece çalışıyor. Bu şekilde de keyif vermiyor. Forza Horizon 4 için nasıl 900 derece yaparım.
Ya da bu direksiyon ile başka hangi oyunlar oynanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah hocam bende bakıyorum. Sırf forza için aldım. Bakalım hevesimi alsam satarım
Hocam ben direksiyon setinde pedallara hiç alışamadım. Yavaş yavaş basınca ayağım kasılıyor. Hızlı basınca da direk köklemiş oluyorum. Ve iki pedalın birbirine çok yakın olduğunu düşünüyorum sizde de böyle mi?

Bende böyle bir problem yok hocam sert olduğu için sorun olmuyor
Yardım edecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Sanırım Forza Horizon 900 derece olmuyor. Direksiyonu 200 derece yapma şansınız yok mu?

Sanırım Forza Horizon 900 derece olmuyor. Direksiyonu 200 derece yapma şansınız yok mu?

900 derece oluyor araba dışından lastiklere bakarsanız görürsünüz sadece araba iç kısımda 200 derece eger kısarsan 200 dereceye çekersen çok hızlı döner direksiyon ne demek istedigimi anlamışsındır umarım.
900 derece oluyor araba dışından lastiklere bakarsanız görürsünüz sadece araba iç kısımda 200 derece eger kısarsan 200 dereceye çekersen çok hızlı döner direksiyon ne demek istedigimi anlamışsındır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…