Forza Horizon 4 elde varken 5 alınır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
4 bende zaten var, internette bazı videolar görüyorum gerçek sanıyordum, Forza 5 miş ama mod mu ne anlamadım. Haritada 4'e göre büyük aslında. Araba oyunu çok sevmem, 4'ü de arada 1-2 saat takılıyorum ama o hani o grafikler gibiyse hem oynayış sürem artar hem de ne bileyim map falan büyük. Görev falan zaten yapmayacağım, müzik + sürme sarıyor. Steam'de 444 TL, değer mi alsam mı kararsızım. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En basit oyun bile 300 lira falan olmuş bence 400 çok para değildir. Forza 4 le hiç farkı yok neticesinde araba sürme simülatör ancak grafikler tabi daha iyi. Bence alınır

Işin sonunda ikisi de aynı şey sadece biri daha iyi zaten Forza 6 söylentileri de çıkmışken Forza 5'i 2025'te almak size kalmış.

Aynı durumu bende yaşadım. Forza Horizon 5'i alırsan Ultimate Edition almanı öneririm. Onun dışında çok iyi bir oyun bence alınır.

4 bende zaten var, internette bazı videolar görüyorum gerçek sanıyordum, Forza 5 miş ama mod mu ne anlamadım. Haritada 4'e göre büyük aslında. Araba oyunu çok sevmem, 4'ü de arada 1-2 saat takılıyorum ama o hani o grafikler gibiyse hem oynayış sürem artar hem de ne bileyim map falan büyük. Görev falan zaten yapmayacağım, müzik + sürme sarıyor. Steam'de 444 TL, değer mi alsam mı kararsızım. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Microsoft Store'dan ben 500 premium Edition almıştım bekle bence Microsoft storda daha uygun.

Ultimate ile aradaki fark ne ki sadece araba ise forza 4 de deluxe almıştım verdiği arabaların hiçbirini kullanmıyor genelde tek araba takilirim

Ultimate ile aradaki fark ne ki sadece araba ise Forza 4 de Deluxe almıştım verdiği arabaların hiçbirini kullanmıyor genelde tek araba takilirim.

Forza 5'in Ultimate paketinde hoş geldin paketi, VIP üyelik ve 2 tane harita DLC'si var. Deluxe sadece car Pass ekliyor. Forza 4 Ultimate sürümünde servet adası ve lego vardı. Aralarından en beğendiğim legoydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı