CANAVAARRR Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor?
Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 9 Mayıs 2023 #2 CANAVAARRR dedi: Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Ben arada oynuyorum evet bazen çok az kişi oluyor ama genelde çok kişi katılıyor.
CANAVAARRR dedi: Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Ben arada oynuyorum evet bazen çok az kişi oluyor ama genelde çok kişi katılıyor.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Mayıs 2023 #3 Hocam ben de ara ara oynuyorum. Maç bulması öyle uzun sürmüyor indirip oynayın bence.
H Hayat Okyanus Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 139 9 Mayıs 2023 #4 CANAVAARRR dedi: Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Ben de oynuyorum. Uzun sürmez ve zevklidir.
CANAVAARRR dedi: Merhaba. Forza Horizon 4 alacağım ve genelde eleyici modunu oynamayı düşünüyorum. Ama hâlâ oynayan var mı ya da maç bulması uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Ben de oynuyorum. Uzun sürmez ve zevklidir.
evrenpat Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 Uzun sürmüyor hocam bir aralar oynadım FH5 olmasına rağmen. Ama sayı daha az oluyor daha rahat 1. olursunuz.
Uzun sürmüyor hocam bir aralar oynadım FH5 olmasına rağmen. Ama sayı daha az oluyor daha rahat 1. olursunuz.
CANAVAARRR Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 Söylediğiniz için teşekkürler artık güvenle alabilirim.