Forza Horizon 4 en iyi Online mod hangisi?

deleraxino

Hectopat
İlk defa Forza Horizon 4 oynuyorum Online modlarını pek bilmiyorum kontrol noktaları olan ve sokak ya da yarış pisti gibi bir yerde geçen bir oyun için hangi modda oynamalıyım?

Tavsiyem, "Özel Macera" kategorisinde oynamanız. Yarışacağınız türü, mevsimi, araç klasmanını kısacası hepsini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Yalnız oradaki oyuncular çoğunlukla bayağı tecrübeli oluyor, haberiniz olsun. Artık pek rank kasan kalmadığı için çoğunluk özel macerada takılıyor. Ayrıca arkadaşlarınız ile girecekseniz "Takım Yarışı" seçeneği de güzel bir seçim olabilir. Arkadaşlarınızla aynı takımda yarışabiliyorsunuz. Hatta dilerseniz diğer oyuncularla oynamaktan ziyade sadece arkadaşlarınızla oynamak istediğinizde kendiniz de çevrimiçi yarış oluşturabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
İlk defa Forza Horizon 4 oynuyorum Online modlarını pek bilmiyorum kontrol noktaları olan ve sokak ya da yarış pisti gibi bir yerde geçen bir oyun için hangi modda oynamalıyım?

Eki Görüntüle 1101570

Takım yarışı güzel. Heleki Steam'den aldıysanız oyunu 2077 yılında girebiliyorsunuz.

Cyber Forza Horizon 2077(!)

Takım oyunları arkadaş ile bayağı eğlenceli olabilir.

Özel macera da nasıl bir ayar yapmalıyım dediğim özelliklere uyması için.

Özel macera da nasıl bir ayar yapmalıyım dediğim özelliklere uyması için.
Mevsimi kış hariç istediğiniz mevsim seçebilirsiniz. Kış mevsiminde araçları kontrol etmek zorlaşıyor. Yarış türünü yol ya da sokak seçebilirsiniz. Araç klasmanı size kalmış. Yüksek hızlarda yarışmak istiyorsanız S2, S1; yavaş hızlarda yarışmak istiyorsanız A 800, B 700 olarak ayarlayabilirsiniz. Dilerseniz araç çarpışmalarını da kapatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…