Forza Horizon 4 En Yüksek Ayarlarda Kötü Doku Kalitesi

Fyria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Forza Horizon 4'ü en düşük veya en yüksek farketmeksizin oynadığımda arabanın üzerindeki boyanın doku kalitesi nedense çok kötü görünüyor, arkadaşımla aynı ayarlara geçiyoruz, onda arabanın üzerindeki çizgi dümdüz iken bendeki tırtıklı nedense.

Nasıl çözebilirim?

Dünya araç kalitesi ayarını da yükselttin mi?
En yüksek yaptım, oyunun grafikleri değişiyor, daha kaliteli oluyor, FPS'de düşüyor ama arabadaki doku kalitesini bir türlü yapamadım.
Nvidia veya AMD hangisini kullanıyorsan denetim masasından grafik ayarlarını performansa çektiysen belki ondan olabilir.
AMD kullanmaktayım, hangi ayarı değiştireceğim ?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun var bende de çözdünüz mü acaba internette bulamadım?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun var bende de çözdünüz mü acaba internette bulamadım?

Aynı sorunu yaşıyorum arabadaki tasarımların kenarları köşeli oluyor anti-alising çalışmıyor gibi bir şey sanırım ayrıca ben uzaktaki çalılarda falan pikselleşme yaşıyorum sizde de var mı acaba?
Ekran kartım: RX 5600 XT.

Aynen benimkinde RX 5500XT galiba oyun kaynaklı.

Tırtıklı gibi tarıyor değil mi arada oyun optimizasyonundan kaynaklanıyor fakat ekran kartınızdaki çizelgeyi "Kalite olarak ayarlarıp, 3D ayarları uygula" seçeneğini işaretleyin (NVIDIA için)

Tırtıklı gibi tarıyor değil mi arada oyun optimizasyonundan kaynaklanıyor fakat ekran kartınızdaki çizelgeyi "kalite olarak ayarlarıp, 3D ayarları uygula" seçeneğini işaretleyin (NVIDIA için)

Hocam benim AMD ondan dolayı onla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ekran kartı ayarları ile oynamadım ben yani birden oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…