Forza Horizon 4 gamepad ile rahat oynanır mı?

zeraxdgdvrn

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Steam'den FH4 almak istiyorum, Logitech F710 var ve F710'la oynanabildiğini biliyorum ancak ne kadar rahat olur emin olamadım.
Daha önce oynayan biri varsa yardım edebilir mi?

Hocam ben gamepad ile oynadım, oyuna farklı bir tat katıyor öyle diyebilirim ama isterseniz 160TL'ye Game Pass alarak oyunu daha ucuza 1 aylığına deneyebilirsiniz, aynı şekilde Forza 5 de deneyebilirsiniz Game Pass ile. Severseniz satın alırsınız veya Game Pass süresini uzatırsınız.

Oyun gamepassten ucuz. Eğer gamepasste istediği bir oyun yoksa gamepass önermem.
Cevap olarak size katılıyorum. Gamepad ile mükemmel oluyor. Asetto corsa gibi değil yani.

Ben 6 yıldır gamepad ile oynuyorum direksiyondan daha keyifli diyebilirim. G920-G29 olmadığı sürece direksiyon pek keyif vermiyor Forza'larda.

Oyun gamepassten ucuz. Eğer gamepasste istediği bir oyun yoksa gamepass önermem.
Cevap olarak size katılıyorum. Gamepad ile mükemmel oluyor. Asetto corsa gibi değil yani.
Son Forza 4 fiyatlarına bakmamıştım hocam doğrudur dediğiniz, Forza 5 düşünürseniz mantıklı.

Ben 6 yıldır gamepad ile oynuyorum direksiyondan daha keyifli diyebilirim. G920-G29 olmadığı sürece direksiyon pek keyif vermiyor Forza'larda.

Hocam peki sunucular ne durumda, dolu mu? Bir de sağlam bir araç almam ortalama kaç saat sürer?

Forza Horizon 5 çok pahalı benim için, sırf bir oyun için de her ay 160TL vermektense bir alt sürümünü 130TL'ye almayı tercih ederim.

Ultimate Edition varsa 10dakika, standart sürümde ise sağlam bir araç 1 saatte kolayca alınır. Sunucular ortalama durumda eskisi gibi değil ama hala yoğunluk var.

Hocam 160 TL 1 ay Forza Horizon 4 oynayacak ama Steam'den 120 TL verip sınırsız Forza Horizon 4 oynayacak nasıl bu?

Hocam 160 TL 1 ay Forza Horizon 4 oynayacak ama Steam'den 120 TL verip sınırsız Forza Horizon 4 oynayacak nasıl bu?
Hocam fiyatı düşmüş forza 4 ün onu fark etmedim ben, gamepass de sadece forza yok tabiki bunu da unutmamak lazım. Sadece forza oynayacaksa Steam den alması daha mantıklı yukarıda da yazdığım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…