Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #1 Geçen haftalarda ucuz yollu gamepad aldım. PES 2018 vs çalışıyor fakat FH4'te algılamadı. Ayarlardan seçmek mi gerek(bulamadım)? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Geçen haftalarda ucuz yollu gamepad aldım. PES 2018 vs çalışıyor fakat FH4'te algılamadı. Ayarlardan seçmek mi gerek(bulamadım)?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 8 Aralık 2023 #2 Silinen üye dedi: Geçen haftalarda ucuz yollu gamepad aldım. PES 2018 vs çalışıyor fakat FH4'te algılamadı. Ayarlardan seçmek mi gerek(bulamadım)? Genişletmek için tıkla... Oyun içine x360ce atmayı dene, programı oyun içine attıktan sonra (gamepad bağlı olsun) programı aç save de çık. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Geçen haftalarda ucuz yollu gamepad aldım. PES 2018 vs çalışıyor fakat FH4'te algılamadı. Ayarlardan seçmek mi gerek(bulamadım)? Genişletmek için tıkla... Oyun içine x360ce atmayı dene, programı oyun içine attıktan sonra (gamepad bağlı olsun) programı aç save de çık.
KS KS Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Oyun içine X360CE atmayı dene, programı oyun içine attıktan sonra (gamepad bağlı olsun) programı aç save de çık. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım X360CE nedir? Uygulama falan ise detaylı anlatım yapar mısın hocam? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Oyun içine X360CE atmayı dene, programı oyun içine attıktan sonra (gamepad bağlı olsun) programı aç save de çık. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım X360CE nedir? Uygulama falan ise detaylı anlatım yapar mısın hocam?
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #4 Kendi gormez zaten, ek uygulama kuracaksin. Youtube'da videosu var fazlaca. Artı 0 Eksi
KS KS Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 8 Aralık 2023 #5 Hyperionx dedi: Kendi gormez zaten, ek uygulama kuracaksin. Youtube'da videosu var fazlaca. Genişletmek için tıkla... Link atarmısınız? Artı 0 Eksi
Hyperionx dedi: Kendi gormez zaten, ek uygulama kuracaksin. Youtube'da videosu var fazlaca. Genişletmek için tıkla... Link atarmısınız?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 8 Aralık 2023 #6 Silinen üye dedi: Pek anlamadım X360CE nedir? Uygulama falan ise detaylı anlatım yapar mısın hocam? Genişletmek için tıkla... Gamepad için program. Silinen üye dedi: Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Ufak araştırma ile bulursun x360ce'yi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Pek anlamadım X360CE nedir? Uygulama falan ise detaylı anlatım yapar mısın hocam? Genişletmek için tıkla... Gamepad için program. Silinen üye dedi: Link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Ufak araştırma ile bulursun x360ce'yi.