AliYağcı Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 480 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhabalar, bildiğiniz gibi Forza Steam'e geldi. GeForce NOW'da oynamak için satın aldım az önce, fakat oynanmadığını görünce iade etsem mi, beklesem mi bilemedim. Acaba Forza ileriki günlerde GeForce NOW'a gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Merhabalar, bildiğiniz gibi Forza Steam'e geldi. GeForce NOW'da oynamak için satın aldım az önce, fakat oynanmadığını görünce iade etsem mi, beklesem mi bilemedim. Acaba Forza ileriki günlerde GeForce NOW'a gelir mi?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.946 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 10 Mart 2021 #2 Mümkün olmadığını düşünüyorum, bizzat takip firmaya ait çünkü (XCloud). Artı 0 Eksi
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 10 Mart 2021 #3 Microsoft'un kendi bulut sistemi var, Xbox Game Pass Ultimate ile oynayabiliyorsun, ama daha TR'ye gelmedi. Artı 0 Eksi
Microsoft'un kendi bulut sistemi var, Xbox Game Pass Ultimate ile oynayabiliyorsun, ama daha TR'ye gelmedi.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 10 Mart 2021 #4 Yakın zamanda gelmez. Ondan daha önce Steam'e eklenen Sea of Thieves bile eklenmedi daha. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Mart 2021 #5 Xbox Cloud Gaming (Beta) with Xbox Game Pass | Xbox Play your favorite Xbox console games on Windows PC, phones, and tablets. www.xbox.com Artı 0 Eksi
Xbox Cloud Gaming (Beta) with Xbox Game Pass | Xbox Play your favorite Xbox console games on Windows PC, phones, and tablets. www.xbox.com
Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 10 Mart 2021 #6 Ne bunun olayı Game Pass mi alacağız bir tek üyeliği nasıl tam olarak? Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 915818 Xbox Cloud Gaming (Beta) with Xbox Game Pass | Xbox Play your favorite Xbox console games on Windows PC, phones, and tablets. www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ne bunun olayı Game Pass mi alacağız bir tek üyeliği nasıl tam olarak? Onur Altuğ Sever dedi: Eki Görüntüle 915818 Xbox Cloud Gaming (Beta) with Xbox Game Pass | Xbox Play your favorite Xbox console games on Windows PC, phones, and tablets. www.xbox.com Genişletmek için tıkla...
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Mart 2021 #7 Marc Marquezzz dedi: Ne bunun olayı Game Pass mi alacağız bir tek üyeliği nasıl tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bildiğin kadarıyla Game Pass Ultimate sahibi olmanız yetiyor, ancak ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede beta erişimi yok. Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: Ne bunun olayı Game Pass mi alacağız bir tek üyeliği nasıl tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bildiğin kadarıyla Game Pass Ultimate sahibi olmanız yetiyor, ancak ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede beta erişimi yok.
Marc Marquezzz Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 2 10 Mart 2021 #8 VPN ile denesem sorun olur mu? Onur Altuğ Sever dedi: Bildiğin kadarıyla Game Pass Ultimate sahibi olmanız yetiyor, ancak ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede beta erişimi yok. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
VPN ile denesem sorun olur mu? Onur Altuğ Sever dedi: Bildiğin kadarıyla Game Pass Ultimate sahibi olmanız yetiyor, ancak ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede beta erişimi yok. Genişletmek için tıkla...
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Mart 2021 #9 Marc Marquezzz dedi: VPN ile denesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim, eğer denersen deneyimlerini bizimle paylaş lütfen. Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: VPN ile denesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim, eğer denersen deneyimlerini bizimle paylaş lütfen.
Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #10 Marc Marquezzz dedi: VPN ile denesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yüksek pingle oynarsın. Artı 0 Eksi
Marc Marquezzz dedi: VPN ile denesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yüksek pingle oynarsın.