Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Ayrıca RDR2'de var ve Forza Horizon 4 ile birlikte geliyormuş. Kargo ile geliyor diyor. Ne kargosu onu da anlamadım? Ben kod ile gelecek sanıyordum.
Evet hesabı aldıktan 1 gün sonrada gidebilir 1 ay sonrada belli olmaz.
Forza Horizon 4 yıl sonu indirimlerinde 100 TL'ye düşüyor.
Bu ne olduğu bilinmeyen şeye 50 TL vermektense indirimlerde 100 TL'ye almak daha mantıklı.
Bu ne olduğu bilinmeyen şeye 50 TL vermektense indirimlerde 100 TL'ye almak daha mantıklı.
Game Pass Aylık 30 TL.
Forza Horizon 4 İndirimlerde 100 TL oluyor.
3 Ay oynamak mı yoksa sonsuza kadar oynamak mı daha iyi?
Game pass'da ki oyunlara baktım sadece Forza Horizon için üye olabilirim. Diğer oyunlar bana göre gelmedi. 1 aylık üye olup daha sonra iptal edebiliyor muyum istemezsem. Belki Forzo Horizon 4'den sıkılırım 1 ayda.
Game pass'da ki oyunlara baktım sadece Forza Horizon için üye olabilirim. Diğer oyunlar bana göre gelmedi. 1 aylık üye olup daha sonra iptal edebiliyor muyum istemezsem. Belki Forzo Horizon 4'den sıkılırım 1 ayda.