Arwiendd Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Merhaba Xbox PC Pass'im vardı Forza horizıon 4 indirdim fakat oyuna girdikten sonra 10-15 dakika yükleniyor ve gri ekran verip atıyor. Denediğim Yöntem Bu Konuda ki yöntemi denedim fakat olmadı. Oyun düşük grafiklerde. Bilgisayar özelliklerim. İşletim sistemi: Windows 10 Pro. İşlemci: Intel Core i5-6200U 2.40 GHz. RAM: 8 GB. GPU 0: Intel HD Graphics 520. GPU 1: AMD Radeon R5 M330. Not: Sürücülerim güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Merhaba Xbox PC Pass'im vardı Forza horizıon 4 indirdim fakat oyuna girdikten sonra 10-15 dakika yükleniyor ve gri ekran verip atıyor. Denediğim Yöntem Bu Konuda ki yöntemi denedim fakat olmadı. Oyun düşük grafiklerde. Bilgisayar özelliklerim. İşletim sistemi: Windows 10 Pro. İşlemci: Intel Core i5-6200U 2.40 GHz. RAM: 8 GB. GPU 0: Intel HD Graphics 520. GPU 1: AMD Radeon R5 M330. Not: Sürücülerim güncel.
KS KS Arwiendd Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #11 Tseenka dedi: Hocam o zaman başka bir program olabilir bunu engelleyen, LightiningService.exe gibi bir uygulama varsa kapat. Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama yok Görev Yöneticisin de ama tek çözüm format gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Tseenka dedi: Hocam o zaman başka bir program olabilir bunu engelleyen, LightiningService.exe gibi bir uygulama varsa kapat. Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama yok Görev Yöneticisin de ama tek çözüm format gibi gözüküyor.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 Arwiendd dedi: Öyle bir uygulama yok Görev Yöneticisin de ama tek çözüm format gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Format çözemeyebilir, yaşayanlar vardı aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Artı 0 Eksi
Arwiendd dedi: Öyle bir uygulama yok Görev Yöneticisin de ama tek çözüm format gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Format çözemeyebilir, yaşayanlar vardı aklıma başka bir çözüm gelmiyor.