Forza Horizon 4 iade edilmeli mi?

Hocam demo sürümünü indirip deneyebilirsiniz. Ben kendim beğendim ve aldım. (Bu arada 5TL likler de var niye o kadar para veriyorsunuz)

Oyun içinde insanlarla tanışabilirsin, ben 4 5 kişi ekledim. 3 4 kişi grup olup takılıyoruz.

Snopy v5h direksiyon setim bulunuyor aslında daha hiç denemedim hediye gelmişti bir tanıdığımdan belirtmeyi unutmuşum.
Önerilerinizi dikkate alacağım, 1,5 saat deneme hakkım bulunuyor bu süre içerisinde oynarım beğenmezsem veya uzun süre götürmeyeceğini düşünürsem iade ederim o zaman.

Yani hocam bence piyasada eserinin çok üstünde olan 2 oyundan birisi forza. Diğeri de Witcher 3. Ben iade etme derim tek başına gayet güzel oynanır. Ki şunu da eklemek isterim NFS Undercoverdan bu yana yani yaklaşık 13 yıldır yarış oyunu oynamıyorum, klavye ile oynuyorum ve ETS'den de nefret ederim. Bu oyunu tek başına oynayanlar genelde ETS de oynadığı için belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…