Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 15 Aralık 2024 #1 Hocam Game Pass'te 250 saatim vardı ve bir sürü arabam vardı. Steam'den satın alınca bu saveyi oyuna aktarmanın hiçbir yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Hocam Game Pass'te 250 saatim vardı ve bir sürü arabam vardı. Steam'den satın alınca bu saveyi oyuna aktarmanın hiçbir yolu yok mu?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.237 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 15 Aralık 2024 #2 Konu başlığı farklı görünüyor, girince farklı görünüyor. En son save aktarma desteği yoktu. Sonradan da eklenmedi diye biliyorum.
Konu başlığı farklı görünüyor, girince farklı görünüyor. En son save aktarma desteği yoktu. Sonradan da eklenmedi diye biliyorum.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.403 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 Legal olarak bir yolu yok ancak illegal olarak save swapping methodlarıyla belki yapılabilir fakat buna yanaşmanızı önermem. Ban riski olabilir.
Legal olarak bir yolu yok ancak illegal olarak save swapping methodlarıyla belki yapılabilir fakat buna yanaşmanızı önermem. Ban riski olabilir.