S stepby123 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon 4 yüklemeye çalışırken disk yazma hatası diyor. Sebebi nedir? Çözümü var m? I yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon 4 yüklemeye çalışırken disk yazma hatası diyor. Sebebi nedir? Çözümü var m? I yardımcı olur musunuz?
Metamin Decapat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 SSD nizde bir problem olabilir mi? 800 üstü oyuna 8 yıllık bir hesaba sahibim bir kez boyle bir problemle karşılaşmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
SSD nizde bir problem olabilir mi? 800 üstü oyuna 8 yıllık bir hesaba sahibim bir kez boyle bir problemle karşılaşmadım.
KS KS S stepby123 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Metamin dedi: SSD nizde bir problem olabilir mi? 800 üstü oyuna 8 yıllık bir hesaba sahibim bir kez boyle bir problemle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum bende ilk defa karşılaştım CS:GO veya başka oyunlar indirirken hiç olmuyordu ilk defa Forza Horizon'da oldu SSD sağlıgıda %99 iyi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Metamin dedi: SSD nizde bir problem olabilir mi? 800 üstü oyuna 8 yıllık bir hesaba sahibim bir kez boyle bir problemle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum bende ilk defa karşılaştım CS:GO veya başka oyunlar indirirken hiç olmuyordu ilk defa Forza Horizon'da oldu SSD sağlıgıda %99 iyi gözüküyor.
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 705 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 22 Ağustos 2023 #4 stepby123 dedi: Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon 4 yüklemeye çalışırken disk yazma hatası diyor. Sebebi nedir? Çözümü var m? I yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende bu hata varken SSD arıza yapmaya başlamıştı Low Level Format ile düzelmişti. Siz bad sector testi yapın ama. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Buradan indirip açın error scan kısmına girip quick scan tikini kaldırıp start tuşuna basın. Artı 1 Eksi
stepby123 dedi: Arkadaşlar Steam'de Forza Horizon 4 yüklemeye çalışırken disk yazma hatası diyor. Sebebi nedir? Çözümü var m? I yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende bu hata varken SSD arıza yapmaya başlamıştı Low Level Format ile düzelmişti. Siz bad sector testi yapın ama. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Buradan indirip açın error scan kısmına girip quick scan tikini kaldırıp start tuşuna basın.
KS KS S stepby123 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 YardimDestek dedi: Bende bu hata varken SSD arıza yapmaya başlamıştı Low Level Format ile düzelmişti. Siz bad sector testi yapın ama. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Buradan indirip açın error scan kısmına girip quick scan tikini kaldırıp start tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam dedigin linki yükleyip dediklerini yaptım ve tekrar denedim yine aynısı diske yazma hatası diyor yükleyemedim yine. Artı 0 Eksi
YardimDestek dedi: Bende bu hata varken SSD arıza yapmaya başlamıştı Low Level Format ile düzelmişti. Siz bad sector testi yapın ama. https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe Buradan indirip açın error scan kısmına girip quick scan tikini kaldırıp start tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Hocam dedigin linki yükleyip dediklerini yaptım ve tekrar denedim yine aynısı diske yazma hatası diyor yükleyemedim yine.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 975 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 SSD'de problem olabilir arkadaşımdada aynı problem vardı SSD değiştirdik düzeldi. Artı 0 Eksi
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 705 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 24 Ağustos 2023 #7 stepby123 dedi: Hocam dedigin linki yükleyip dediklerini yaptım ve tekrar denedim yine aynısı diske yazma hatası diyor yükleyemedim yine. Genişletmek için tıkla... Siz testi yapın ne kadar yeşil ne kadar kırmızı var atın. SSD arızası oluyor genellikle. Artı 0 Eksi
stepby123 dedi: Hocam dedigin linki yükleyip dediklerini yaptım ve tekrar denedim yine aynısı diske yazma hatası diyor yükleyemedim yine. Genişletmek için tıkla... Siz testi yapın ne kadar yeşil ne kadar kırmızı var atın. SSD arızası oluyor genellikle.