Forza Horizon 4 internet bağlantı problemi

Papaz Ricirt

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okumaya Çalışan Bir Öğrenci
Arkadaşlar evimde 1000 Mbps internet var ve bu hız herkes evde bir şey indirse bile o an tek cihazdaki testte minimum 400 Mbps civarı oluyor. Bu kadar hızlı internete rağmen Forza Horizon 4 oyununda sürekli internet yavaş uyarısı alıyorum ve aracı sürerken ağır çekime girmiş gibi oluyor. Sonrasında ise 2X hız ile devam ediyorum gibi oluyor ve sonunda düzeliyor fakat bu bağlantı problemi 2 dk geçmeden olduğu için oyun oynanmıyor. Forza Horizon 5'te oynuyorum hiç olmuyor.

1704225284811.png

Sistemin nedir? İşlemcinin yetişemediği durumlardada oluyor o konu. Bir de Xbox ağı, teredo mevzusu falan var hallettin mi onları?

Arkadaşlar evimde 1000 Mbps internet var ve bu hız herkes evde bir şey indirse bile o an tek cihazdaki testte minimum 400 Mbps civarı oluyor. Bu kadar hızlı internete rağmen Forza Horizon 4 oyununda sürekli internet yavaş uyarısı alıyorum ve aracı sürerken ağır çekime girmiş gibi oluyor. Sonrasında ise 2X hız ile devam ediyorum gibi oluyor ve sonunda düzeliyor fakat bu bağlantı problemi 2 dk geçmeden olduğu için oyun oynanmıyor. Forza Horizon 5'te oynuyorum hiç olmuyor.

Eki Görüntüle 2072566
ethernet mi?

Sistemin nedir? İşlemcinin yetişemediği durumlardada oluyor o konu. Bir de Xbox ağı, teredo mevzusu falan var hallettin mi onları?

Teredo ile herhangi bir bilgim yok sadece oyunu yükledim. İlk zamanlar oynadığımda olmuyordu ama bu ve önceki yükleyişimde oluyor.

750 Ti ve 6, nesil i3 kullanıyorum. Oyunda SSD'ye kurulu.

Evet, kablo ile bağlı ve bu şuan evde çok download var diye normalde 950 civarı sabit alıyorum

Teredo ile herhangi bir bilgim yok sadece oyunu yükledim. İlk zamanlar oynadığımda olmuyordu ama bu ve önceki yükleyişimde oluyor.

750 Ti ve 6, nesil i3 kullanıyorum. Oyunda SSD'ye kurulu.

Evet, kablo ile bağlı ve bu şu an evde çok download var diye normalde 950 civarı sabit alıyorum

Hocam ben R3 3200G 1650 ile Ultra 60FPS oynuyorum ve bu sorunu yaşıyorum arada. Senin sistemin düşük biraz. Teredo konusunu halletmeyi dene bir. YouTube'da çok fazla içerik var. Forza Horizon 4 çoklu oyuncu girmiyor yazarak bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı