Çözüldü Forza Horizon 4 internet bağlantısı istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
North Memphis
"Bu cihazda bunu açmak için çevrimiçi olmanız gerekir. Bu cihazda bunu çevrimdışıyken açmak için Store Ayarları sayfasındaki 'Çevrimdışı İzinler' ayarına gidin. Bu ayarı bir sonraki çevrimiçi oluşunuzda değiştirebilirsiniz." diye bir uyarı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı? Microsoft Store da çok yavaş çalışıyor. Ayarlardan çevrimdışı izinler ayarlarına tıklayınca tarayıcıda bir sayfa açıldı ama sayfa yüklenmiyor. Bu arada bu konuyu PC'den yazıyorum yani internete bağlıyım.

Çözüm
Teredo hatası muhtemelen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Online ile ilgili bir sorunum yok. Vardı, aynı çözümle çözdüm zaten.
Şu an güncelleniyor. Belki düzelir.
Çözüm: Güncelleme ile çözüldü.
"Bu cihazda bunu açmak için çevrimiçi olmanız gerekir. Bu cihazda bunu çevrimdışıyken açmak için Store Ayarları sayfasındaki 'Çevrimdışı İzinler' ayarına gidin. Bu ayarı bir sonraki çevrimiçi oluşunuzda değiştirebilirsiniz." diye bir uyarı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı? Microsoft Store da çok yavaş çalışıyor. Ayarlardan çevrimdışı izinler ayarlarına tıklayınca tarayıcıda bir sayfa açıldı ama sayfa yüklenmiyor. Bu arada bu konuyu PC'den yazıyorum yani internete bağlıyım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Online ile ilgili bir sorunum yok. Vardı, aynı çözümle çözdüm zaten.
Şu an güncelleniyor. Belki düzelir.
Çözüm: Güncelleme ile çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00