Forza Horizon 4 İşlemci %100 kullanımı

Daha fazla  
Araba sürerken geç dönüyor fazla dönüyor durmama gibi sorunlar var. Bilgisayara format attım. Bir süre düzeldi ama tekrar sorun başladı. Arkada Windows dışında uygulama açık değil.

İşlemci : Intel Core i3 7100 3.90 GHZ

Ekran Kartı : GTX 1050Ti

Shıft + Güç Tuşuna kapanana kadar basılı tutun.
Kapanınca Shıft + f2 tuşuna açılana kadar basılı tutup bilgisayarı açın.
O zaman düzelebilir.

1_2 ay öncesi birsey yoktu oyunu zor açıyorum 2 aydir forzayi acinca cpu firliyor 1050ti var ekran kartina baktim gorev yoneticisinden yuk yok onda bi islemci baya zorluyor i5 3470 mi ne islemcim ramide zorlamiyor neden cpu firladi anlamadim ram 16 gb vrusmu bulastiki ? En dusukde grafikler benimkide :( termal macunu temizligi 3 ay oncesi yapmistim fan tozu falan yok :(

1_2 ay öncesi birsey yoktu oyunu zor açıyorum 2 aydir forzayi acinca cpu firliyor 1050ti var ekran kartina baktim gorev yoneticisinden yuk yok onda bi islemci baya zorluyor i5 3470 mi ne islemcim ramide zorlamiyor neden cpu firladi anlamadim ram 16 gb vrusmu bulastiki ? En dusukde grafikler benimkide :( termal macunu temizligi 3 ay oncesi yapmistim fan tozu falan yok :(
Kardeşim bende low de arkada hiçbir program açık değilken kurtarıyordum. Sistemi yükselttim artık sorunum düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı