Forza Horizon 4 kaldırılan araçlar müzayede ile satın alınabilir mi?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Forza Horizon 4, 2024 yılının 15 Aralık ayında her platformdan ve oyun indirme programlarından kaldırılacak. Ama nedense bu haberi sadece söyledikleri ile yetindiği günde bütün DLC'leri hemen kaldırmışlar. Bende "Ultimate Edition" vardı zaten. Fakat ona rağmen bu Xbox'ın sürekli DLC çıkartması hâlâ bazı araçlara ulaşmamı engelliyordu. Acaba bu araçları müzayede yoluyla oyunculardan oyun içi para birimiyle almak mümkün mü?

Direkt oyundan silmedikleri sürece müzayede evi veya sahne arkası bileti ile alabilirsin.

Benim 135 saat oynanış sürem olsa bile Sahne Arkası Bileti'nin ne işe yaradığını bilmiyorum da acaba onu da söyleyebilir misin? Teşekkürler bu arada

Benim 135 saat oynanış sürem olsa bile Sahne Arkası Bileti'nin ne işe yaradığını bilmiyorum da acaba onu da söyleyebilir misin? Teşekkürler bu arada

Hocam tüm arabalar mağazada olmuyor ya da müzayede evinde satılmayabiliyor, mesela benim en sevdiğim apollo marka arabayı ne satan var ne de mağazada var, ama sahne arkası bileti ile alabiliyorsun, sezonluk görevlerin bir kısmını bitirince sana bileti veriyor, istediğin arabayı alıyorsun.

Bunu bildiğim de iyi oldu. Oyunun satıştan kalkacağını öğrendiğimde iyice müzayede de gezmeye başlamıştım. Baya da nadir araç topladım ama hâlâ elimde olmayanları var. Teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…