Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Bir türlü Online'da değiştiremedim.
Çözüm Poinx0 25 Ağustos 2021 Denizkq dedi: Bir türlü Online'da değiştiremedim. Genişletmek için tıkla... Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum.
Denizkq dedi: Bir türlü Online'da değiştiremedim. Genişletmek için tıkla... Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum.
Poinx0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İstanbul 25 Ağustos 2021 #2 Denizkq dedi: Bir türlü Online'da değiştiremedim. Genişletmek için tıkla... Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Denizkq dedi: Bir türlü Online'da değiştiremedim. Genişletmek için tıkla... Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum.
KS KS Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 Poinx0 dedi: Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Offlineye geri girebilir miyim? Poinx0 dedi: Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğim Offline'a. Son düzenleme: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Poinx0 dedi: Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Offlineye geri girebilir miyim? Poinx0 dedi: Offline'de kıyafetleri seçip Online girdiğiniz zaman oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğim Offline'a.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.754 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #4 Oyunda zaten tek bir özelleştirme yeri var, karakteri özelleştiriyorsunuz online ve offline olarak gözüküyor zaten. Ayrıca oyun online ve offline olarak ayrılmış değil ki? Artı 0 Eksi
Oyunda zaten tek bir özelleştirme yeri var, karakteri özelleştiriyorsunuz online ve offline olarak gözüküyor zaten. Ayrıca oyun online ve offline olarak ayrılmış değil ki?