Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Merhaba bugün game pass ile Horizon 4 yükledim. Ultrada da Mediumda da sağ sol tuşları çok geç yanıt veriyor. Konu açtığım zaman Forza'yı oynayabilirsin demiştiniz bu yüzden sistemsel bahane bana komik gelir. GTX 960 2 GB 8 GB RAM 500 GB HDD 250 GB SSD i3 2100
Merhaba bugün game pass ile Horizon 4 yükledim. Ultrada da Mediumda da sağ sol tuşları çok geç yanıt veriyor. Konu açtığım zaman Forza'yı oynayabilirsin demiştiniz bu yüzden sistemsel bahane bana komik gelir. GTX 960 2 GB 8 GB RAM 500 GB HDD 250 GB SSD i3 2100
Çözüm Ruter 16 Eylül 2020 estate dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemcinin yetmemesi ve bellek. Ben 2 GB daha RAM ekleyerek ve 30 FPS'e sabitleyerek sorunu çözdüm.
estate dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemcinin yetmemesi ve bellek. Ben 2 GB daha RAM ekleyerek ve 30 FPS'e sabitleyerek sorunu çözdüm.
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #2 Ram fonksiyonel olarak düzgün çalışması için yetersiz kalıyor olabilir.Günümüz oyunları için 8 gb ram biraz az maalesef. Artı 0 Eksi
Ram fonksiyonel olarak düzgün çalışması için yetersiz kalıyor olabilir.Günümüz oyunları için 8 gb ram biraz az maalesef.
KS KS Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 Bwerken dedi: Ram fonksiyonel olarak düzgün çalışması için yetersiz kalıyor olabilir.Günümüz oyunları için 8 gb ram biraz az maalesef. Genişletmek için tıkla... 8+2 yaptım şu an. Dual channel çalışmayacaktir ama belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Bwerken dedi: Ram fonksiyonel olarak düzgün çalışması için yetersiz kalıyor olabilir.Günümüz oyunları için 8 gb ram biraz az maalesef. Genişletmek için tıkla... 8+2 yaptım şu an. Dual channel çalışmayacaktir ama belki işe yarar.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 9 Eylül 2020 #4 Horizon'ı gamepad ile oynayın diyorlar klavye sıkıntı çıkarabiliyormuş öyle duydum.Farklı klavyeyle denediniz mi? Farklı klavye ile denediniz mi? Son düzenleme: 9 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Horizon'ı gamepad ile oynayın diyorlar klavye sıkıntı çıkarabiliyormuş öyle duydum.Farklı klavyeyle denediniz mi? Farklı klavye ile denediniz mi?
KS KS Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #5 ArslanbalaBörükan dedi: Horizon'ı gamepad ile oynayın diyorlar klavye sıkıntı çıkarabiliyormuş öyle duydum.Farklı klavyeyle denediniz mi? Farklı klavye ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Gamepad takip deneyecegim Sorun biraz düzeldi fakat tamamen değil. Son düzenleme: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
ArslanbalaBörükan dedi: Horizon'ı gamepad ile oynayın diyorlar klavye sıkıntı çıkarabiliyormuş öyle duydum.Farklı klavyeyle denediniz mi? Farklı klavye ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Gamepad takip deneyecegim Sorun biraz düzeldi fakat tamamen değil.
estate Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 25 16 Eylül 2020 #6 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum.
KS KS Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #7 estate dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemcinin yetmemesi ve bellek. Ben 2 GB daha RAM ekleyerek ve 30 FPS'e sabitleyerek sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
estate dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Arkadaşım alışırsın falan dedi fakat oynanılacak gibi değil. Sorunun çözümünü hala arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun işlemcinin yetmemesi ve bellek. Ben 2 GB daha RAM ekleyerek ve 30 FPS'e sabitleyerek sorunu çözdüm.