K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Forza Horizon 4 klavye veya gamepad ile oynamak mantıklı mı?
MeloDinas Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 Gamepad daha rahat oluyor hocam.
K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 MeloDinas dedi: Gamepad daha rahat oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam rahatlığı hissetim bir de bende direksiyon seti var G29 ona ne dersiniz?
MeloDinas dedi: Gamepad daha rahat oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam rahatlığı hissetim bir de bende direksiyon seti var G29 ona ne dersiniz?
MeloDinas Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 King Dad 2 dedi: Vallahi hocam rahatlığı hissetim bir de bende direksiyon seti var G29 ona ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam o senin keyfine kalmış bir şey ben henüz direksiyonla deneme şansı bulamadım, hangisi daha rahat geliyorsa veya eğlendiriyorsa onunla oynayabilirsiniz. İyi Sosyaller.
King Dad 2 dedi: Vallahi hocam rahatlığı hissetim bir de bende direksiyon seti var G29 ona ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam o senin keyfine kalmış bir şey ben henüz direksiyonla deneme şansı bulamadım, hangisi daha rahat geliyorsa veya eğlendiriyorsa onunla oynayabilirsiniz. İyi Sosyaller.