YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #11 Gameon dedi: Evet, çekiş kontrolü araç hızlanmasını da biraz arttırıyor yarışta açılması gerekli. Ben genelde açık dünyada gezdiğim için bu şekilde kullanıyorum. Drift yaptığım zaman engel olduğu için kapalı olarak bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama isterseniz beraber oynayabiliriz forza.
Gameon dedi: Evet, çekiş kontrolü araç hızlanmasını da biraz arttırıyor yarışta açılması gerekli. Ben genelde açık dünyada gezdiğim için bu şekilde kullanıyorum. Drift yaptığım zaman engel olduğu için kapalı olarak bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama isterseniz beraber oynayabiliriz forza.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #12 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam konu dışı ama isterseniz beraber oynayabiliriz Forza. Genişletmek için tıkla... FH4'ü bıraktım hocam FH5'e başladım ara sıra oynayabiliyorum pek vaktim olmuyor.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam konu dışı ama isterseniz beraber oynayabiliriz Forza. Genişletmek için tıkla... FH4'ü bıraktım hocam FH5'e başladım ara sıra oynayabiliyorum pek vaktim olmuyor.
musallat.exe Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 2 Ağustos 2022 #13 Forza kontrolleri rezalet kayıp gidiyor elinizden kanser ediyor.