KajmerPRQ Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 69 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar Forza Horizon 4'ü masaüstüne kısayol oluşturma yapabilen var mı? Ben birkaç kez denedim yapamadım, bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Arkadaşlar Forza Horizon 4'ü masaüstüne kısayol oluşturma yapabilen var mı? Ben birkaç kez denedim yapamadım, bilen varsa yardım edebilir mi?
helkes Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #2 Dosya konumundaki uygulamanın kısayolunu oluşturun. Artı 0 Eksi
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #3 Microsoft Store'den mi indiridin? Artı 0 Eksi
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 11 Haziran 2020 #4 Oyun indikten sonra baslatta yeni eklenenlerde gözükmüyor mu? Orada gözüküyorsa sag tıklayıp masaüstü kısayolu oluştur deyin. Artı 0 Eksi
Oyun indikten sonra baslatta yeni eklenenlerde gözükmüyor mu? Orada gözüküyorsa sag tıklayıp masaüstü kısayolu oluştur deyin.
Tibrikci Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Hendraheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #5 Microsoft Store'dan indirdiysen böyle bir sorun olmaması lazım. Mümkünse dosyaları doğrula. Başlat menüsünden simgeyi masaüstüne sürükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Microsoft Store'dan indirdiysen böyle bir sorun olmaması lazım. Mümkünse dosyaları doğrula. Başlat menüsünden simgeyi masaüstüne sürükleyebilirsin.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 11 Haziran 2020 #6 MS Store uygulamaları için masaüstüne kısayol oluşturma yöntemi: Create Desktop Shortcut for Store app in Windows 10 There is a native way to create shortcuts on the Desktop for any Store app you have installed on your Windows 10 PC. Here is how. winaero.com Artı 0 Eksi
MS Store uygulamaları için masaüstüne kısayol oluşturma yöntemi: Create Desktop Shortcut for Store app in Windows 10 There is a native way to create shortcuts on the Desktop for any Store app you have installed on your Windows 10 PC. Here is how. winaero.com
KS KS KajmerPRQ Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 69 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #7 Tibrikci dedi: Microsoft Store'dan indirdiysen böyle bir sorun olmaması lazım. Mümkünse dosyaları doğrula. Başlat menüsünden simgeyi masaüstüne sürükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yes bro. Sürüklemek aklıma gelmediydi, tuhaf bir biçimde. Oldu şimdi, evala. Artı 0 Eksi
Tibrikci dedi: Microsoft Store'dan indirdiysen böyle bir sorun olmaması lazım. Mümkünse dosyaları doğrula. Başlat menüsünden simgeyi masaüstüne sürükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yes bro. Sürüklemek aklıma gelmediydi, tuhaf bir biçimde. Oldu şimdi, evala.