Forza Horizon 4 "Microsoft Visual C++ runtime" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Quicksilver1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir Forza Horizon 4 açayım demiştim ki gördüğünüz hata ile karşılaştım. Oyun orijinal, Steam'den almıştım oyunun dosyalarını birkaç kez doğruladım ve silip tekrar yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. Bildiğiniz bir çözüm var ise bana iletirseniz çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-01 212239.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 86
İnen paketin içinde olan 2015-2022 olana tıklayıp çalıştırın. Kaldırma seçeneği ile kaldırın. Arkadaşların önerdiği yerden inmiş ise klasör içinde BAT dosyası olmalı. Onu yönetici olarak açıp çalıştırın. Yüklemeler bitince deneyin.

Ek açıklamalar: Mactype yüklü mü? Riot Vanguard yüklü mü?

Dediğinizi bir uygulayayım ayrıca hayır Mactype ve Riot Vanguard bilgisayarımda yüklü değil.

Daha önce bu tarz bir yola sorunu çözdüm.

Bir bilgisayara Windows kurulduğundan itibaren ilk iş olarak mutlaka, Microsoft tarafından ek paketlerle sağlanan DirectX ve C++ Visual Runtime paketleri kurulmalıdır. Microsoft, kendisi de birkaç paket güncellemelerle veriyor ama yeterli olmuyor. O yüzden manuel olarak ilk işiniz bu paketleri kurmak olsun.

Runtime paketi hem x86 hem de x64 kurun.

DirectX 12'den önceki sürümler için bu paketi yükleyin.

Hocam bunlar zaten kurulu ama şaka gibi hala aynı hatayı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…