Forza Horizon 4 "Microsoft Visual C++ runtime" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Quicksilver1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir Forza Horizon 4 açayım demiştim ki gördüğünüz hata ile karşılaştım. Oyun orijinal, Steam'den almıştım oyunun dosyalarını birkaç kez doğruladım ve silip tekrar yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. Bildiğiniz bir çözüm var ise bana iletirseniz çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-01 212239.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 86
İşletim sistemin nedir?
Windows 11 ise;

Terminali çalıştır.

Satıra;
Kod:
winget upgrade
yaz ve entere bas.

Ben yaptığım için herhangi bir güncelleme bulamadı. Sende çıkabilir.

Çıkarsa;
Kod:
winget upgrade --all
yazarak windows sürümüne ait tüm güncellemeleri indirip yüklemeye başlayacak.

Uyarı: Bu sistem süresi uzun olabilir. Sistemin tam anlamıyla güncellemeye yarıyor!

Direcxt güncellemek için; Google'a Direcxt Runtime yazman yeterli. Microsoft sitesinden indirebilir ve online güncel olarak indirip kurma işlemini sağlıyor.

Downloand düğmesine bas ve indir. Çalıştırdığın zaman eksik olan tüm dll dosyalarını indirip kuracaktır. Oyunda hata alman en aza inecek

Ben kahvaltıya gidiyorum kalın sağlıcakla.

Hocam çok saçma ama eğer laptop ise Bluetooth bağlantısını açın ve oyunu başlatın. Bende nasıl oluyorsa oyun bu sayede çökmeden açılıyordu.

İsterseniz bir de rapor oluşturup paylaşın. Belki rapordan sorunu tespit edebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…