E erenkscl Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 11 20 Mart 2020 #11 Dryus dedi: HDD'den dolayı yüklenmiyor olabilir, sistemi düşük olabilir, oyun orijinal olmayabilir. Müneccim değilizdir herhalde... Genişletmek için tıkla... Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. Dryus dedi: Hayırlı olsun yeni çıktı galiba. Benim de 960 küsür saat olmuş :/ Oyunda öyle oluyor karanlık alanda. Genişletmek için tıkla... 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
Dryus dedi: HDD'den dolayı yüklenmiyor olabilir, sistemi düşük olabilir, oyun orijinal olmayabilir. Müneccim değilizdir herhalde... Genişletmek için tıkla... Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. Dryus dedi: Hayırlı olsun yeni çıktı galiba. Benim de 960 küsür saat olmuş :/ Oyunda öyle oluyor karanlık alanda. Genişletmek için tıkla... 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik.
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #12 erenkscl dedi: Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini Allah'ın izniyle bir gün yazacağını umuyoruz tüm forum olarak.
erenkscl dedi: Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini Allah'ın izniyle bir gün yazacağını umuyoruz tüm forum olarak.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #13 Astrein dedi: Sistem özelliklerini Allah'ın izniyle bir gün yazacağını umuyoruz tüm forum olarak. Genişletmek için tıkla... Ben medyumları getiriyorum hocam. Fal bakıp tahmin edeceğiz.
Astrein dedi: Sistem özelliklerini Allah'ın izniyle bir gün yazacağını umuyoruz tüm forum olarak. Genişletmek için tıkla... Ben medyumları getiriyorum hocam. Fal bakıp tahmin edeceğiz.
Astrein Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 6 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #14 Pwieh dedi: Ben medyumları getiriyorum hocam. Fal bakıp tahmin edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum... Bakıyorum küreye... Vallahi bir şey yok, göremiyorum. Karanlık bir sistem olsa gerek hocam.
Pwieh dedi: Ben medyumları getiriyorum hocam. Fal bakıp tahmin edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum... Bakıyorum küreye... Vallahi bir şey yok, göremiyorum. Karanlık bir sistem olsa gerek hocam.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #15 Ve arkadaş hala sistem özelliklerini yazmamakta ısrarlı.
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 20 Mart 2020 #16 Konu sahibi ekran görüntüsü koymamış, telefonla monitörü çekmiş. Normal böyle karanlık görünmesi.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Mart 2020 #17 Bence konu açma yerine işletim sistemi seçme yeri gibi sistem özellikleri yeri de gelmeli, o formu doldurmak zorunlu olsun. @Recep Baltaş @MF
Bence konu açma yerine işletim sistemi seçme yeri gibi sistem özellikleri yeri de gelmeli, o formu doldurmak zorunlu olsun. @Recep Baltaş @MF
S Silinen üye 303500 Ziyaretçi 20 Mart 2020 #18 Exinie dedi: Bence konu açma yerine işletim sistemi seçme yeri gibi sistem özellikleri yeri de gelmeli, o formu doldurmak zorunlu olsun. @Recep Baltaş @MF Genişletmek için tıkla... Yardım istediği konuda aşağıdaki soru tikini işaretlemeye üşenen insanlar onlara da üşenir, milletin konusuna dadanır.
Exinie dedi: Bence konu açma yerine işletim sistemi seçme yeri gibi sistem özellikleri yeri de gelmeli, o formu doldurmak zorunlu olsun. @Recep Baltaş @MF Genişletmek için tıkla... Yardım istediği konuda aşağıdaki soru tikini işaretlemeye üşenen insanlar onlara da üşenir, milletin konusuna dadanır.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 20 Mart 2020 #19 Silinen üye dedi: Yardım istediği konuda aşağıdaki soru tikini işaretlemeye üşenen insanlar onlara da üşenir, milletin konusuna dadanır. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Silinen üye dedi: Yardım istediği konuda aşağıdaki soru tikini işaretlemeye üşenen insanlar onlara da üşenir, milletin konusuna dadanır. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.946 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 20 Mart 2020 #20 erenkscl dedi: Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik. Genişletmek için tıkla... 960 saatim var ve hâlâ problemin sende olduğunu düşünüyorum.
erenkscl dedi: Sistem olarak ulturada açıyor PC. Format atmadan önce sorun yoktu, oyun orijinal. 960 saatin var ve oyunda öyle oluyor diyorsun, komik. Genişletmek için tıkla... 960 saatim var ve hâlâ problemin sende olduğunu düşünüyorum.