Forza Horizon 4 offline mod nasıldır?

Nacttemhem

Hectopat
Yer
Temennim cennet
Forza Horizon 4 satın alacağım fakat gideceğim yurtta internet neredeyse yok. Yani kotası vs çok düşük. Bu yüzden oyunu uzun saatler offline oynayacağım. Bu oyunda offline oynamak için etkinlikler, yarışlar vs var mı ve eğlenceli olur mu? Eskiden oynadığımız NFS oyunları gibi internet gerekmeden zaman geçirilir mi?

Ben online'da tek başıma oynuyorum (yani kimseye karışmadan, botlarla yarış yaparak) gayet sarıyor. Oyunu seviyorsanız bu şekilde rahat rahat saatler geçirebilirsiniz. Tabii Forzathon tarzı etkinlikler olmayabilir.
Şimdi farkettim online modda pek fazla değişiklik yokmuş. Sadece birbirinin tıpatıp aynısı haftalık görevler ve yine birbirinin tıpatıp aynısı Forzathon görevleri var. Online modun tek olayı Supra fanboylarıyla yarışmak.

Online'ın çok büyük bir olayı yok ya da ben keşfedemeyecek kadar beceriksizim.
Oyun 40 saatte neredeyse her şeyiyle bitirilebiliyor. Mevsimlik gelen challenge'lar falan kalıyor. Onlar için de sürekli oynamak gerekiyor.
Yaptığım şeylerin %90'ı offline yapılabilen şeyler. Müzayededen iş görür araba edinip o şekilde offline takılmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…