Forza Horizon 4 oynanır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?

Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?

FH4 sahibiyim FH5 oynadım aralarında güzel bir grafik farkı var ama FH4 kotu degil bir de arabalar daha gerçekçi ben şu an FH4 oynuyorum bana kalırsa alınır sunucu dolu boş bile olsa sadece araba sürerüm.

Kesinlikle oynanır. Hatta bana göre 5. oyundan daha güzeldir. İngilterede geçmesi, atmosferi, yolları, doğası derken oldukça güzel. 5. oyunda ise Meksika işte, dağ, taş, köy, toprak, çakıl kısacası sıkıcı.

4 dolar ise alınabilecek en güzel yarış oyunlarından birisi. 5'e göre canlılığı biraz daha düşük atmosferinden midir yoksa oyuncu sayısı azaldığından mıdır bilemem ama eğlencelidir. Tonla yan etkinlik ve bir sürü modifiye edilebilecek araç bulunuyor.

Forza Horizon 4'te arayüzün işlevselliği daha az: Arayüz de arabaya gaz verememek vb... Motor sesleri biraz daha agresif ya da gerçekçi diyebiliriz FH 4'te: En iyi örneklerden bir tanesi BMW E60. Forza 4'te renkler çok daha canlı ve harita biraz daha ufak olsa da çölden çok daha iyi haritaya sahip. Modifiye seçenekleri (bodykit) çok daha az.

Oynanır güzel oyun severim. Forza 5'ten 1 tık daha zor kontrolu. Forza 5 biraz daha NFS gibi kolay.

Bence Forza 4 daha iyi.

F4 piyasadan kaldırıldıktan sonra sunucuları kapanacak mı yoksa oyunu satın alanlar yani oynamaya devam edenler için açık mı kalacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı