Kayra342727
Hectopat
Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?
Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?
Kesinlikle oynanır. Hatta bana göre 5. oyundan daha güzeldir. İngilterede geçmesi, atmosferi, yolları, doğası derken oldukça güzel. 5. oyunda ise Meksika işte, dağ, taş, köy, toprak, çakıl kısacası sıkıcı.Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?
Forza Horizon 4'te arayüzün işlevselliği daha az: Arayüz de arabaya gaz verememek vb... Motor sesleri biraz daha agresif ya da gerçekçi diyebiliriz FH 4'te: En iyi örneklerden bir tanesi BMW E60. Forza 4'te renkler çok daha canlı ve harita biraz daha ufak olsa da çölden çok daha iyi haritaya sahip. Modifiye seçenekleri (bodykit) çok daha az.Bildiğim kadarıyla Forza Horizon 4 yarın tüm satış platformlarında kalkıyor ve fiyatı 4 dolar olmuş, Forza serisini hiç oynamadım 5 ile farkı var mı? Sunucuları dolu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.