Forza Horizon 4 preorder arabaları Cheat Engine ile almak ban yedirir mi?

xEl3zH4

Centipat
Daha fazla  
Sorunum başlıkta yasaklı araba mevzusu varmış Forza'da alınca ban yiyoruz falan bende çok fazla oynadığım ve çok para verdiğim için ban yemek istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Yasaklı araba listesi gibi bir şey varsa o da işimi görür.)

(İlk konu açışım bu biraz saçma sapan olmuş olabilir kusura bakmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mclaren P1 Owens Edition'u da al, oyunun en nadir arabası o preorderden bile daha nadir. Ban falan yenmiyo zaten fh4'ü saldılar.

McLaren P1 Owens Edition'u da al, oyunun en nadir arabası o preorderden bile daha nadir. Ban falan yenmiyor zaten FH4'ü saldılar.

Kanserden vefat eden bir arkadaşın son isteği olarak yapıldı o araba diye biliyorum, ve herhangi bir şekilde garajınıza eklemek topluluğa açık bir araba olmadığı için anında ban yedirir diye biliyorum. Yanlış bilgi verip bu ekonomide milletin hesabının banlanmasına vesile olmayalım. Sizde varsa hesabınızın adı gözükecek şekilde ss atarsanız o başka.

Peki online oynamıyorsak ban yemenin bir zararı olur mu? Ne bileyim Steam hesabında ban falan gözükür mü?

Peki online oynamıyorsak ban yemenin bir zararı olur mu? Ne bileyim Steam hesabında ban falan gözükür mü?
benim o konuda bilgim yok ama k_carmZ biliyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…