Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 İlk olarak oyuna yeni başladım YouTube'dan bakdığımda Range Rover velar sürüyorlar ve yarışlara katıldığımda rangr rover velar var. Ancak ben araç satın alma yerine gelince sadece Range Rover Sport var. Levelle mi?
İlk olarak oyuna yeni başladım YouTube'dan bakdığımda Range Rover velar sürüyorlar ve yarışlara katıldığımda rangr rover velar var. Ancak ben araç satın alma yerine gelince sadece Range Rover Sport var. Levelle mi?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Şubat 2022 #2 Müzayededen almayı denedin mi?
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.424 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 Velar oyunda bulması zor bir araçtır, galeride satılmamakta. Ancak müzayede evi, horizon backstage ve sezonluk ödüller aracılığıyla elde edilebilir.
Velar oyunda bulması zor bir araçtır, galeride satılmamakta. Ancak müzayede evi, horizon backstage ve sezonluk ödüller aracılığıyla elde edilebilir.