reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Mart 2022 #1 Sabah oyuna gireyim dedim ve festivale yeniden başlattı. Tekrar karakter oluşturmamı istedi. Şu an tüm emeğim boşa gitti. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Sabah oyuna gireyim dedim ve festivale yeniden başlattı. Tekrar karakter oluşturmamı istedi. Şu an tüm emeğim boşa gitti. Ne yapacağım?
Çözüm K_carmz 11 Mart 2022 reddline dedi: Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim? Eki Görüntüle 1328554 Genişletmek için tıkla... Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur.
reddline dedi: Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim? Eki Görüntüle 1328554 Genişletmek için tıkla... Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur.
yarışmacımız yaşar Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Orijinal oyuna save dosyası atılamıyor diye biliyorum (atarsan muhtemelen ceza alırsın). Kaydetme yönünden de yavaş bir oyun. Ben oyunu her kapatmadan önce eve girip öyle kapatıyordum kaydetsin diye. Artı 0 Eksi
Orijinal oyuna save dosyası atılamıyor diye biliyorum (atarsan muhtemelen ceza alırsın). Kaydetme yönünden de yavaş bir oyun. Ben oyunu her kapatmadan önce eve girip öyle kapatıyordum kaydetsin diye.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.431 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 Oynadığınız platform nedir? Artı 0 Eksi
KS KS reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Mart 2022 #4 K_carmz dedi: Oynadığınız platform nedir? Genişletmek için tıkla... Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim? Artı 0 Eksi
K_carmz dedi: Oynadığınız platform nedir? Genişletmek için tıkla... Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim?
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.431 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 reddline dedi: Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim? Eki Görüntüle 1328554 Genişletmek için tıkla... Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi Çözüm
reddline dedi: Steam şimdi şöyle bir seçenek geldi hangisini seçeyim? Eki Görüntüle 1328554 Genişletmek için tıkla... Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur.
KS KS reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Mart 2022 #6 K_carmz dedi: Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi. Artı 0 Eksi
K_carmz dedi: Yerel Kayıt yazan muhtemelen en baştan başlattı dediğiniz kayıt. Cloud Kaydını seçmeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düzeldi.