B BrewsteR Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 441 27 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar herkese merhabalar, Forza Horizon 4 oyununda direksiyonumu görmüyor. Oyuna girerken tanımlanmayan kumanda falan bir şeyler diyor. Direksiyon = Snopy V18. Yardımlarınızı beklerim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2019
Arkadaşlar herkese merhabalar, Forza Horizon 4 oyununda direksiyonumu görmüyor. Oyuna girerken tanımlanmayan kumanda falan bir şeyler diyor. Direksiyon = Snopy V18. Yardımlarınızı beklerim.
Mehmet Avci Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 273 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 26 Mayıs 2021 #2 Buldunuz mu?
B BrewsteR Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 441 29 Mayıs 2021 #3 Mehmet Avci dedi: Buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ay önce denedim, oldu. Fakat oyun orijinal olması gerekiyor sanırım.
Mehmet Avci dedi: Buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 ay önce denedim, oldu. Fakat oyun orijinal olması gerekiyor sanırım.
Mehmet Avci Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 273 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 29 Mayıs 2021 #4 BrewsteR dedi: Hocam 2 ay önce denedim, oldu. Fakat oyun orijinal olması gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. Direksiyonu joypad olarak görüyor direksiyon olarak değil.
BrewsteR dedi: Hocam 2 ay önce denedim, oldu. Fakat oyun orijinal olması gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal. Direksiyonu joypad olarak görüyor direksiyon olarak değil.